31 Mayıs 2016 Salı

En İyi 5 Aydınlatıcı


Son zamanların makyaj trendlerinin başında gelen aydınlatıcılar, günlük makyajlarımızda çok sık olmasa da özel günlerde makyajın olmazsa olmazlarından. Aydınlık görüntüsü ve yüz hatlarımızı belirginleştirmesi ile çok sevdiğimiz aydınlatıcılar hem likit hem de pudra formda karşımıza çıkıyor. Özellikle elmacık kemiklerimize, göz pınarlarımıza, kaşlarımızın altına ve burnumuzun kemiğine uyguladığımızda aydınlık ve sağlıklı bir görünüm ortaya çıkarmamızı sağlıyor. Likit aydınlatıcıları fondöten öncesi tüm cildinize uygulayabileceğiniz gibi, makyajınızı yaptıktan sonra yukarıda belirttiğimiz yerlere ıslak bir makyaj süngeri veya parmaklarınızla uygulayarak daha yoğun bir görünüm elde edebilirsiniz. Pudra formundaki aydınlatıcıları ise bir fırça yardımı ile hafif dokunuşlarla uygulayabilirsiniz. Gelelim sizler için seçtiğimiz en iyi aydınlatıcılara;


1. Benefit – Waat’s Up Highlighter: Stick aydınlatıcılar arasında en popüler olanlar arasında şüphesiz Benefit Waat’s Up geliyor. Aydınlatıcınızı uyguladıktan sonra dağıtabilmeniz için ürünün arka kısmında sünger aplikatör bulunuyor. Aplikatör yardımıyla ürünü dağıtıp doğal bir ışıltıya sahip olabilirsiniz.

2. The Balm Mary Lou Manizer: Pudra formda olan bu ürün sıcak tonlu hafif simli bir ürün. Işığı yansıtma konusunda çok başarılı olan bu ürünün fiyatı da performansına göre oldukça uygun. Bir aydınlatıcı yardımıyla uygulayabileceğiniz bu ürünü. Elmacık kemiklerinize, dudak üstüne ve kaç kemiklerinize uygulayın.

3. Mac Strobe Cream: Strobe Cream, sağlıklı bir ışıltı vermesi amacıyla tüm yüzünüze tek başına uygulayabileceğiniz gibi; makyajınıza başlamadan baz olarak da kullanabilir veya fondöteninize karıştırabilir. Bölgesel olarak istediğiniz yerleri aydınlatmak amacıyla da kullanabilirsiniz.

4. Nars Albatross Aydınlatıcı: Pudra yapıda olan aydınlatıcılardan biri de Albatross, inci renginde olan bu ürün oldukça doğal bir bitiş sağlıyor. Mat yapıdaki ürünlerinizin üzerine uygulayarak aydınlık bir görünüm yaratıyor. İncecik yapısıyla belli belirsiz sağlıklı bir ışıltı veriyor.

5. Nars Copacabana: Likit yapıda olan aydınlatıcılar arasında Copacabana gümüş yansımalı pembe bir renkte. Beyaz ve hatta buğday ten için uygun olan bu aydınlatıcı doğal ve ışıltılı bir bitiş sağlıyor. Bizim önerimiz renk olarak pembeye dönük olduğu için tamamen yüzünüze uygulamamanız. Bitişini parıltılı ve ışıltılı olarak adlandırabiliriz. Ayrıca yağlı, kuru ve normal cilt tipleri için oldukça uygun. Suya dayanıklı olması sebebiyle yağlı ciltler rahatlıkla kullanabilir.

kaynak:http://www.oxxo.com.tr/blog

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder