30 Mayıs 2016 Pazartesi

İş Yaşamına Uygun Saç ve Makyaj Önerileri

Çalışma hayatı olan kadınlar, hele bir de plaza gibi yerlerde çalışıyorlarsa her gün bakımlı ve hoş görünmek zorundadırlar. Her gün insanlarla karşılaşan, toplantılara giden ve sunum yapan kadınların iş temposuyla birlikte bakımlı olması çok zor ve zahmetli bir iştir. Siz sevgili çalışan kadınların iş yükünü hafifletmek için business stili saç ve makyaj önerilerini yazdım. Organize bir biçimde zamanı iyi yönetmek ve hızlı hareket etmek adına önerilerimizi okumanızı tavsiye ederim. Pratik saç modeli önerileri, göz makyajı, ruj, tırnak bakımı ve ojeler ve parfüm gibi detaylara dair küçük ipuçları ile hayatınız kolaylaşacak. Hem bakımlı ve güzel bir kadın hem de iş hayatında güçlü, başarılı ve etkili bir iş kadını olacaksınız. Kadınlar herşeyi aynı anda ve layıkıyla yapabilirler ne de olsa…


Saçlar

Eğer saçlarınızı yaptırmaya ya da şekil vermeye vaktiniz yoksa topuz süngeri yardımıyla kolayca balerin topuzu yapabilirsiniz. Ayrıca örgü topuz, balık sırtı örgü ya da yukarıdan yapılan ve lastik toka yerine saçınızı kullandığınız bir atkuyruğuyla hem şık hem de profesyonel bir görüntü elde edebilirsiniz.


Tırnaklar

Düzenli bir manikür çalışan kadınlar için gerçekten de lüks değil bir ihtiyaçtır. Haftasonları tırnaklarınızı törpülerseniz ve oje sürerseniz en azından bir kaç gün sizi idare edecektir. Eğer sürekli bilgisayarda çalışıyorsanız tırnaklarınızı kısa tutmanız iyi olacaktır yoksa kırılabilir. Profesyonel bir görüntü için çok uzun olmayan ve küt tırnak biçimini tercih etmelisiniz. Kırmızı, bordo ve french manikürü ile rakı beyazı business stiline uygun renklerdir.


Gözler

Pırıltılı ve gölgeli farlar iş yerine çok ağır kaçan bir göz makyajı tarzıdır. Siyah bir eyeliner ile bir rimel profesyonel bir ortam için yeterli sadelikte olacaktır.


Dudaklar

Ruj seçiminde de soft ya da mat renkler seçmelisiniz. Bordo ya da pembe parlatıcı uygun olabilir. Sadece dudak kalemiyle de hoş bir görüntü sağlayabilirsiniz.


Kokular

İş arkadaşlarınızın alerjisi, astımı ya da ağır kokulara karşı hassasiyeti olabilir bu yüzden daha çok vücut spreyi, roll on ya da deodorantı tercih edin. Parfüm kullanmakta ısrarlıysanız baharatlı ve keskin kokulardan uzak durarak çiçek, meyve ve şekerli kokuları tercih edebilirsiniz.

kaynak:http://www.hurrem.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder