30 Mayıs 2016 Pazartesi

Göz Şekline Uygun Eyeliner Nasıl Çekilir?

Eyeliner, göz makyajını tamamlayan en önemli adımlardan biridir. Likit, jel ya kalem… Dilediğiniz renk ve yapıda kullanabileceğiniz eyeliner ile gözlerinizi daha büyük ya da kalkık göstermenin mümkün olduğunu biliyor muydunuz?

Badem Gözlere Nasıl Eyeliner Çekilir?


İdeal göz şekli olarak bilinen badem gözlere sahipseniz şanslısınız demektir. Eyeliner ile sadece kirpik diplerinizi takip ederek gözlerinizi çerçevelemeniz yeterli olacaktır. Daha belirgin gözlere sahip olmak isterseniz kuyruklu eyeliner da tercih edebilirsiniz.

Yuvarlak Gözlere Nasıl Eyeliner Çekilir?


Yuvarlak gözlere sahipseniz gözlerinizi daha çekik ve etkileyici göstermek için ince, kuyruklu ve göz pınarlarından başlayan eyeliner uygulaması sizin için ideal bir tercih olacaktır.

Küçük Gözlere Nasıl Eyeliner Çekilir?


Küçük gözlerinizi daha büyük göstermek için göz kapağınızın yarısından başlayarak inceden kalına doğru giden, kuyruklu eyeliner kullanabilirsiniz. 

Çekik Gözlere Nasıl Eyeliner Çekilir?


Çekik gözlerinizi daha oval ve büyük bir görünüme kavuşturmak için kuyruksuz eyeliner tercih etmelisiniz.

Uzak Gözlere Nasıl Eyeliner Çekilir?


Uzak gözlerin görünümünü dengelemek için eyeliner sürerken göz pınarlarına yoğunlaşmalı ve kuyruklu eyeliner tercih etmemelisiniz.

Yakın Gözlere Nasıl Eyeliner Çekilir?


Yakın gözleri birbirinden uzaklaştırmak için gözün dış köşesine yoğunlaşan, kuyruklu eyeliner sürmeli; göz pınarlarına eyeliner uygulamaktan kaçınılmalısınız.

Düşük Gözlere Nasıl Eyeliner Çekilir?


Düşük göz kapaklarına sahipseniz göz kapağınızın orta kısmından başlayarak süreceğiniz kuyruklu eyeliner gözlerinizi daha kalkık gösterecektir.

kaynak:http://www.yasamtonu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder