30 Mayıs 2016 Pazartesi

Kemik Gözlük Nasıl Kullanılır?


Moda denilince aklımıza sadece giyim çeşitleri ve klasik aksesuarlar gelmemelidir. Artık kemik gözlükler de modanın bir parçası. Kemik gözlükler genellikle dikdörtgen bir yapıya sahiptir. Doğru yüz hatlarında kullanıldığı zaman oldukça karizma bir hava yaratan kemik gözlükler numarasız çeşitleri ile de modanın bir parçası haline geldi.

Emik gözlük numaralı olarak gözlük kullanmak isteyenlerin de ilk tercihlerinden birisidir. Bu da kemik gözlüğün oldukça dayanıklı bir yapıya sahip olmasında dolayıdır.

Aksesuar olarak gözlük kullanmak isteyenler onlarca renk çeşidi olan ve özellikle bayanlarda oldukça şık bir görünüm sunan kemik gözlüklerden yana tercihinizi yapabilirsiniz. Gerek iş yaşamınızda gerekse renkli çerçeveleri ile spor giyimlerinizi tamamlayabileceğiniz kemik gözlüklerin bu yıl özellikle kırmızı çerçeveli olanları tercih edilmektedir. Kemik gözlük denildiğinde aka ilk gelen kare ve dikdörtgen bir yapıdır. Genel olarak bu yapıya sahip olan kemik gözlükler özellikle oval ve yuvarlak yüz hatlarına sahip olan kişilerde daha hoş bir görünüm kazanmaktadır.

Daha klasik bir görünüm kazanmak için klasik giyim tarzınıza uyan kahverengi ve siyah kemik gözlükleri tercih edebilirsiniz. Aksesuar olarak renkli çerçeveli kemik gözlükler ile hem neşeli görünebilir hem de kendi tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.

Ebat olarak oldukça büyük camlara sahip olan kemik gözlükler genellikle aksesuar olarak tercih edilmektedir. Her türlü giyim tarzının üzerinde kullanıldığında kesinlikle entelektüel bir hava yaratan kemik gözlüklerden sizler de renk seçeneğinizi belirleyerek modası geçmeden bir tane temin etmelisiniz.

Numaralı olarak gözlükçülerden de renkli çeşitlerini bulmanız mümkündür. Tamamen havanızı ve görünümünüzü değiştirecek olan kemik gözlükler ile kendinizi oldukça rahat ve farklı hissedeceksiniz. Kalın çerçevenin kattığı havası ile şık ve farklı bir görünüm sunan kemik gözlükler her yüz tipine gidecek farklı çeşitleri ile sizleri beklemektedir. Çerçeve kalınlığı kemik gözlüklerde farklılık göstermektedir. Bu noktada yüz tipinize yakışan kemik gözlük çeşidini de çerçeve kalınlığından ayırt edebilirsiniz. Kemik gözlük model çeşitleri hem bayan hem de erkek kullanımı için uygundur.

kaynak:https://istanbella.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder