29 Mayıs 2016 Pazar

Yüz Şeklinize Göre Karakter Analizi

Yıllardır bu konu ile ilgilenen Çinliler ağız göz ve çene hatta burun 4’lüsünün yerleşim şekillerine göre karakter analizinde bulunmuşlardır. Fizyonomi olarak adlandırılan bu bilim dalı bizlerin kişilik şekillerinde bulunmamasına neden olmuştur.



Yüz şekilleri yukarıdaki gibi değişmektedir. Bunun dışına çıkan birçok yüz şekli vardır ama biz genel üzerinden karakter analizimizi yapacağız.

Üçgen Yüzlü İnsanların Özellikleri



Genellikler gösterişi seven insanlardır. Kadınlar için bu iki kat daha fazladır tabi ki. Konuşmayı severler bu yüzden ikna yetenekleri iyidir. Yapmayacağım dediğiniz işleri size 2 dk içinde yaptırmış olabilirler. Memnuniyetlerini sağlamak sizi biraz uğraştırabilir.

Uzun Yüzlü İnsanların Karakterleri


Uzun yüzlü insanlarda tahminen daha soğuk bir duruş olabilir biraz yüz yapısının getirdiği bir özelliktir bu. İlk gördüğünüzde çekineceğiniz kişiler olabilirler. Çevreye duyarlı ve insaniyetli bir kişilerdir. Uzun yüzlü kişilerinde geneli giyimine özen gösterir. Yönetici olma kabiliyetleri yüksektir diye karakter ve kişilik analizini yapabiliriz.

Yuvarlak Yüzlü İnsanların Karakteri Nasıldır?


Genelde biraz kilolu insanlarda vardır. Tabi kilolu olmayan insanlarda da bu yüz şekline rastlanabilir. Gelelim kişisel özelliklerini sevimli ve neşeli insanlar olurlar genelde. Her zaman uyum sağlayan bir yapıları vardır. Kıskançtırlar. Dışarıdan belli etmez ama içten içe kıskanan karakterleri vardır.

Kare Yüzlü İnsanların Karakterleri


Kare yüz şekline sahip insanlar çok mücadeleci kendinden emin insanlar olarak bilinirler. Genelde akıllarında ne varsa direk söyler karşısındakinin arkasından konuşmazlar. sinirlendikleri zaman bu yüzden biraz acımasız olabilirler. Sabırlı kişilerdir. Akıllarına koydukları işi sabrederek gerçekleştirmeleri zor değildir.

Genel olarak 4 tip yüz şekli bunlardır. Diğer özelliklere ise kısaca değinelim.

Çene Şekillerine Göre:

Gamzeli olarak bilinen ikiye ayrık çene şekillerindeki insanlar genelde ikilem arasında kalan kararsız insanlardır. Yuvarlak çeneler ise neşeli ve enerjik yerinde duramayan kişiliğe sahiptir. Öne doğru çıkık duruşu olan çene ise genelde karadenizliler de görülürken inatçı kişilik belirtisidir.

Burun Şekli Kişilik Analizi

Genelde burun sınıflandırılmasını para yönünde iş hayatı yönünde inceler bilim adamları

Daha yuvarlak geniş burunlar sosyal kişilerdir. Dar ince burunlular daha kontrolcü, dikkatli ve titizlerdir. Dik burunlular ise yönetme gücü yüksek kişilerdir.


kaynak:http://nurfeza.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder