29 Mayıs 2016 Pazar

Dolgun Kaşlar İçin İpuçları


Seyrek kaşlarınız olabilir, ya da normalden daha fazla dolgun görünmesini isteyebilirsiniz. İşte bu noktada kaş boyarken nelere dikkat etmeliyiz, gelin bir bakalım;

1. Kaşlarınızı boyamadan önce hazırlamalısınız. Bu hazırlık aşaması; fazlalıkları temizlemek, makas ile kısaltmak, taramak gibi rutin kaş bakımınızı kapsar. Fakat aklınızda bulunsun, aşırıya kaçmak kaşlarınızın doğal güzelliğini bozar.

2. Bir diğer aşama ise kaş ve çevresini temizlemek. Böylece kir ve makyaj kalıntılarından arındırmış olursunuz.

3. Kaşlarınızın doğal renginde bir kalem seçin. Aksi halde doğal görünmez ve dolayısıyla başarılı bir sonuç alamazsınız.

4. Kaşlarınızı içten dışa doğru nazik hareketlerle boyamaya başlayın.

5. Doğru olanı az miktarda uygulamaktır. Çünkü bu şekilde üzerinden tekrar geçebilme şansınız olur, fakat fazla uygularsanız geri dönme şansınız olmaz, baştan başlamanız gerekir.

Bunları Yapmayın

Kaşlarınızı daha uzun göstermek için uçlarına kalem sürmeyin. Yarısı kaş, yarısı kalem görüntüsü hiç hoş durmuyor. Bunun yerine sadece kaşlarınızı doldurun.

Kaleminizi ihmal etmeyin. Her kullanımdan önce kalemin iyi açılmış ve temiz olmasına dikkat edin. En verimli sonucu almak için bu önemli bir noktadır.

Boyanmadık alan bırakmayın. Kaşlarınızı tamamen doldurduğunuzdan emin olun.


kaynak:http://pemberuj.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder