29 Mayıs 2016 Pazar

Yazın En Gözde Toplu Saç Modelleri

Kadınlar için saçlarını açıp savurmak her ne kadar çok güzel olsa da yaz sıcağında açık saçlarla dolaşmak çoğu zaman işkence olabiliyor. Bu nedenle genellikle saçlarımızı ya gelişi güzel topluyoruz ya da yeni model arayışlarına giriyoruz.


Balık sırtı ya da kılçık dediğimiz örgüler hem yapması kolay hem de şık duran örgüler. İster spor bir kıyafetin üzerine isterseniz işe giderken bu tarz örgüleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hatta biraz elinizle dağıtarak fazla özenilmemiş havası yaratırsanız çok hoş duracaktır.


At kuyruğu ise senelerdir kadınların vazgeçemediği saç modelleri arasında. Eğer kulaklarınızı göstermekten çekinmiyorsanız at kuyruğu modelleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Günlük hayatınızda zaten at kuyruğunu sıklıkla yaptığınızı düşünüyoruz. Ama biraz daha özenerek topladığınız ve üst kısmını bir örgüyle süslediğiniz at kuyruğu modelleri gününüzü kurtarabilir. Hem şık bir görünüm oluşturursunuz hem de bütün gün saçlarınızın sizi rahatsız etmesinden kurtulursunuz.


Topuzlar ise yazın en gözde saç modelleri arasında en yukarılarda yer alıyor. 2016 yaz modasında defileler ve moda haftalarında topuzlar yine sıklıkla kullanıldı.Ama bunlar her zaman kullandığımız tarzlardan biraz farklı. Abartıdan uzak ve doğal duran topuzlar bu yaz çok moda. Toplu saç modelleri arasında yer alan topuzları ister örgüden isterseniz kıvırarak gelişi güzel şekilde yapabilirsiniz. Biraz yanlardan saçlarınızı çıkarıp dağıtarak hoş ve tarz bir görünüm yakalayabilirsiniz.


Hatta bu yaz eski dönemlerden çıkıp gelen yarım topuz oldukça moda. Eğer sizde böyle saç modellerinden hoşlanıyorsanız mutlaka denemelisiniz.


2016 ilkbahar yaz saç modasında aksesuarlar da oldukça ön planda. Topuz, örgü ya da at kuyruğu yaptığınız saçlarınızı bantlarla ya da taraklı tokalarla süsleyerek renkli bir hava yaratabilirsiniz. Çiçeklerden ya da taşlardan oluşan saç aksesuarları hem yazın ve ilkbaharın enerjisini yansıtacak hem de stilinizde farklılıklar yaratmanızı sağlayacaktır.

kaynak:http://www.stilonerileri.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder