28 Mayıs 2016 Cumartesi

Ünlülerden Yaz İçin Saç Örgüsü Modelleri

Saç örgüsü gerek özel günler gerekse gündelik kullanım için oldukça uygun. Tabi sıcak havalar için de öyle. Hem saçınızı yüzünüzden uzaklaştırıp toplamak, hem de şık görünmeniz mümkün. Peki yaz için ünlülerin saç modellerinden ilham almaya ne dersiniz? 


Kristen Stewart’ın sanki plajda öylesine örülüvermiş gibi görünen, dağınık saç örgüsü modeli sizce de çok seksi görünmüyor mu? Karolina Kurkova’nın yukarıdan gevşek bırakılmış, gerisi sıkıca örülmüş bu saç modeli özel davetler için bile saç örgüsükullanılabileceğini gösteren çok güzel bir örnek bence.


Jessica Alba’nın tersten örülmüş saç örgüsü tepede minik bir topuzla sonlanmış. Pek cici bir saç modeli doğrusu.


Ünlüler kırmızı halıda saç örgüsü kullanmayı çok seviyor. Cheryl Cole ve Amanda Seyfried da onlardan biri. Bence bu iki salaş saç örgüsü modeli gündelik saç modeli olarak daha iyi durabilir.


Taylor Swift’in saç modellerine bir ben mi bayılıyorum? Saç örgüleri ile süslenmiş bu saç modelini ister onun gibi şık bir davette, isterseniz de gündelik olarak kullanabilirsiniz.


Eğer saçınız uzun ise bu iki modeli tercih edebilirsiniz.


Jennifer Lawrence’ın saç örgüsünden taç yaptığı, birkaç tutamı serbest bırakıp yüzünü çerçevelediği bu model de oldukça şık.


kaynak:http://pemberuj.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder