30 Mayıs 2016 Pazartesi

Fransız Kadınlarının 7 Güzellik Sırrı

Güzellikleriyle tüm dünyaya nam salmış Fransız kadınlarını bilirsiniz. Paris modanın başkenti olmasının yanısıra güzelliğin de başkentidir. Hem modadan hem güzellikten anlayan kadınları Paris’i ve Fransa’yı daha önemli bir şehir haline getirmiştir biz kadınlar için. Peki ama bu güzelliğin, bu zarafetin sırrı ne?


1.Makyajla uyumayın.

Her zaman söylenen bu güzellik kuralını dünyada en mükemmel şekilde uygulayan kişiler, Fransız kadınları. Sadelikten yana tuttuğu makyaj rutinlerine makyaj temizleme rutini de eklemişler. Yani Fransız kadınlarına bakarak makyaj temizlemenin güzelliğin en temel kuralı olduğunu söyleyebiliriz.


2.Termal su kullanın.

Fransız kadınların güzellik rutinlerinde olmazsa olmazlardan biri de termal su. Mineraller açısından zengin olan bu suyun ciltteki oksijeni canlandırdığını düşünen Fransız kadınları termal suyu baş uçlarından eksik etmezler. Siz de özellikle cildimize ne sürsek ağır gelen şu yaz günlerinde termal suyu nemlendirici olarak kullanıp cildinizi ferahlatabilirsiniz.


3.Cildinize masaj yapın.

Çoğumuz nemlendirici kullanırız ama ne yazık ki nemlendiriciyi bile aceleye getirir, tabir-i caizse hatır hutur süreriz. Oysa ki nemlendiricimizi, serumumuzu ya da losyonumuz uygularken sadece birkaç dakika masaj yapsak yüzümüze kısa bir süre sonra farkı görebiliriz. Bu Fransız kadınlarının sırlarından biri.


4.Sağlıklı beslenin.

Güzellik içten gelir. İçiniz sağlıklıysa cildiniz de güzeldir, vücudunuz mutluysa siz de cildinizden mutlu olursunuz. Bunu iyi bilen Fransız kadınları beslenmelerine dikkat ediyor ve vücutlarını dengeli beslenerek mutlu ediyorlar. Onlar da aynada ciltlerinin güzelliğinden mutlu oluyor.


5.Ölü hücrelerden arındırın.

Cildin pütür pütür durmaması için ne kadar iyi bakım yaparsanız yapın arada ölü hücrelerin gönderilmesi şart. Özellikle cildin gençliğini koruyabilmesi için cilt ölü hücrelerden arındırılmalı. Fransız kadınları ciltlerini bazen hafif sert bir süngerle temizleyerek, bazense maskelerle ciltlerini ölü hücrelerden arındırıyorlar.


6.Yüzünüzü fazla yıkamayın.

Cildi sadece sabah ve akşam olmak üzere temizlemek yeterlidir. Yüzü fazla yıkamak cildin yağ dengesini bozar. Fransız kadınları da yıllardır süren güzelliğini bu püf noktasına da bağlıyorlar.


7.Saçlarınızı doğal yollardan besleyin.

Evet Fransa bir kozmetik cenneti olabilir ama Fransız kadınları saçlarını doğal yollardan besliyorlar. Aynı zamanda saçlarını her türlü zarardan uzak tutmayı hedefleyen Fransız kadınları saçlarını doğal yollardan, kendi hallerine bırakarak kurutuyorlar.

fransiz kadinlarinin 7 guzellik sirri 07

kaynak:http://www.topukluhaber.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder