28 Mayıs 2016 Cumartesi

Kaşlarınızı Daha Kalkık Göstermenin Yolları

Kavisli ve daha kalkık görünen kaşları hangi kadın istemez ki? Peki kaşlarınızı hangi makyaj hilelerini kullanarak daha kalkık gösterebileceğinizi biliyor musunuz? İşte işinize yarayacak birkaç öneri:

  • Kapatıcı ile çerçeveleyin: Kaşlarınızı kalkık göstermenin en hızlı ve pratik yollarından biri onları kapatıcı ile çerçevelemektir. Kapatıcı ile kaşlarınızın etrafını çerçeveleyerek kaşlarınızın şeklini vurgulayabilirsiniz. Kapatıcıyı kaşlarınızın etrafına uyguladıktan sonra fondöten fırçası ile iyice dağıtın. Böylece kaş çevreniz aydınlanacak ve dikkat çekecektir.
  • Kaşlarınızı doldurun: Kaşlarınızın güzel görünmesi için olabildiğince doğal görünmesine dikkat etmelisiniz. Kaşlarınızın kavislerini doldurarak daha kalkık görünen kaşlar elde edebilirsiniz. Ama dediğim gibi bunu yaparken kesinlikle doğallıktan uzaklaşmadan, yumuşak bir şekilde yapmalısınız. Doldururken aşırıya kaçarsanız kaşlarınızın tüm görünümünü bozarsınız. En iyisi bunun için önceden biraz alıştırma yapmaktır :)
  • Aydınlatıcı kullanın: Kaşlarınızın altına aydınlatıcı uygulayarak da kaşlarınızı daha kalkık gösterebilirsiniz. Ama bunun için de dikkatli davranmanız gerekiyor. Aydınlatıcı seçerken çok parıltılı olanlardan uzak durun. Bu kaşlarınızın doğal görünmesini engeller, kötü görünmesine neden olur. En iyisi daha doğal bir görünüm için fildişi yada şampanya tonlarını kullanmaktır. Eğer daha olgun bir cilde sahipseniz göz makyajınızda ağır parıltılardan uzak durmak ve göz makyajınızı her zaman çok iyi dağıtmak altın kurallarınız olmalı. Parıltılı göz farı, aydınlatıcılar vb. kırışıklıklarınızın içine girerek sizi olduğunuzdan daha yaşlı gösterir. Kaşlarınızın daha kalkık görünmesini istiyorsanız bunların yerine mat aydınlatıcı far yada kapatıcı kullanmalısınız.
kaynak:http://pemberuj.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder