30 Mayıs 2016 Pazartesi

Vintage Saç Modeli Nasıl Yapılır?

Vintage modası son yılların trendlerinden biri haline geldi. Vintage giysiler, çantalar, ayakkabılar, aksesuarlar, makyaj ve vintage saç modelleri It oldu. Siz sevgili hanımları geçmişe 50’li yıllara götürüyoruz ve bu seksi, davetkar ve tutkulu saç modelinin nasıl yapıldığını yazıyoruz. Bu modeli yapabilmek için saç penslerine, lastik tokalara, saç spreyine, dilediğiniz renkte ve desende bir fulara, iri dişli tarağa, maşaya, tel tokalara ve saç parlatıcı spreye ihtiyacınız var. Bu saç modelini özel gecelerde ve konsept partilerde kullanabilirsiniz. Bu saç modelini 50’li yıllara ait full skirt’ler ile, kloş elbiselerle, puantiyeli bluzlarla ve mary jane ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz. Kedi gözleri ve can alıcı kırmızı rujlarda 50’li yılların modasına uygun makyaj tercihleridir.


Adım 1

Saçlarınızı tarayın. Saçlarınızın önünden iri bir tutam alın ve daha sonra yapılmak üzere klipsle tutturun. Saçlarınızın arkasından başka bir büyük tutam daha alıp pensle tutturun. Aşağıda kalan saçlarınıza maşayla şekil verin. Saç parlatıcı spreyi sıkın.


Adım 2

Maşa yaptığınız saçlarınızı lastik tokayla atkuyruğu yapın. Daha sonra ortada topladığınız saçları açın ve o tutamları da maşalayın. Daha sonra orta kısımdaki saçlarınızı da başka bir lastik tokayla atkuyruğu yapın. Saç parlatıcı spreyi sıkın. Saçlarınızın üst kısmını tarakla düzeltin.


Adım 3

Saçınızın en üst kısmındaki tutamı açıp iyice tarayın. Saç parlatıcı spreyi sıkın. Maşa ile sarın ve en az üç dakika bekletin.


Adım 4

Maşa perçemlerdeyken bolca saç spreyi sıkın. Maşayı hiç aşağı ya da yukarı oynatmadan düz bir biçimde saçtan yavaşça çekin. Böylece kıvrımınız bozulmayacaktır. Daha sonra tel tokalarla tutturun. Saç spreyi ile sabitleyin. Saçınıza görselde ki gibi bir fular bağlayın.

kaynak:http://www.hurrem.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder