30 Mayıs 2016 Pazartesi

Banyoda Çift Lavabo Kullanımı



Banyonuzun şekli ve ölçüleri müsaitse banyoda çift lavabo kullanmak oldukça faydalı ve kullanışlı bir fikir. Özellikle aynı anda lavaboya ihtiyaç duyulan durumlarda anne, baba ve çocuklar için pratik bir çözüm.
Üç kişiden oluşan küçük bir aileniz olsa bile sabahları hazırlanırken evde bir koşuşturmaca ve yetişme telaşı olabilir. Bu gibi zamanlarda banyo önünde beklemek yerine, çift lavabo kullanarak işlerin hızlanmasını sağlayabilirsiniz.


Banyonuzun şekline göre lavaboları yan yana tercih edebilirsiniz. Lavabonun üstünde iki büyük ayna kullanabileceğiniz gibi, bir tane geniş ayna da kullanabilirsiniz. Lavabonun altında çekmece ve dolaplara yer vererek kullanışlı depolama alanlarına sahip olabilirsiniz.


Yan yana lavabo koyacak yeriniz yoksa lavaboları karşılıklı olarak yerleştirebilirsiniz. Yanlarında kalan bölümü duş alanı olarak değerlendirebilirsiniz. Yeriniz genişse lavabo ve küveti bir arada kullanabilirsiniz.


Doğru yer düzenlemesi yaptığınız takdirde küçük banyolarda dahi çift lavabo kullanabilirsiniz. Komodini andıran raflı bir dolabı lavabo altlığı olarak kullanıp hem şık bir görünüm yakalar hem de yerden tasarruf edersiniz.


Geniş bir banyo dolabınızın tezgahına yan yana çanak lavabo koyarak şık ve kullanışlı bir el-yüz yıkama alanı oluşturabilirsiniz. Çanak lavabolar daha küçük ve portatif olduğundan hem az yer kaplar, hem de bulunduğu ortama ferahlık katmaktadır. Banyo duvarınızda niş oluşturarak havlularınız ve başka eşyalarınız için fazladan yer kazanabilirsiniz.


kaynak:http://www.dekoralist.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder