23 Mayıs 2016 Pazartesi

Çikolata Topları



Malzemeler
  • 1.5 su bardağı yulaf ezmesi
  • 1 yemek kaşığı Hindistan cevizi
  • 4 yemek kaşığı sürülebilir çikolata
  • Yarım çay bardağı parça çikolata

Hazırlanışı:
Yulafı mutfak robotundan geçirip geniş bir karıştırma kabına alın. Hindistan cevizi ve sürülebilir çikolatayı ilave edip hafif yoğurun. Parça çikolatayı ilave edip karıştırın. Harçtan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartıp elinizle yuvarlayın. çikolata toplarını yağlı kağıt serili bir kaba dizin. Buzdolabında iki saat kadar dinlendirip soğuk servis yapın.

* Lezzet dergisinden alınmıştır.


kaynak:http://www.elele.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder