5 Haziran 2016 Pazar

Kahverengi Gözler İçin Makyaj Önerisi

Bir kadın için güzelliğini ortaya çıkarmanın en etkili yollarından biri makyajdır. Makyaj yapmanın altın kuralı ise doğru makyajın yapılması ve seçilen renklerin cilt ile uyumlu olmasıdır.

Göz makyajı, makyajı bütünleyen ve tamamlayan en önemli parçadır. Gözlere yapılan doğru makyaj, bir kadının tüm çekiciliğini ortaya koyabilir.


Kahverengi gözlerin makyaj için çok elverişli olduğunu söyleyebiliriz. Eğer gözleriniz kahverengiyse çok şanslınız! Çünkü tüm renkler kahverengi göze uyum sağlayabilir.

Bronz tonlar, koyu tonlar ya da açık tonlar doğru uygulandığında kahverengi göze oldukça yakışır. Yani bütün renk tonlarını uygulamanız mümkün; önemli olan doğru teknikler uygulamak.

Kahverengi göze makyaj uygularken genel olarak doğal renkler tercih edilmelidir. Kahverengi, bej gibi renkler soft bir görüntü sağlayacaktır. Bunun yanında gözlerinizin ışıltısını ortaya çıkarmak için mor, menekşe ya da haki tonundaki renkleri tercih edebilirsiniz. Bu sizi daha çekici gösterecektir.


Kahverengi gözleriniz var ve gözleriniz ufak ise büyük görünmeleri için lacivert, bakır ve gümüş renklerinde göz kalemlerinden yardım alabilirsiniz.


kaynak:http://www.oxxo.com.tr/blog

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder