8 Haziran 2016 Çarşamba

Kusursuz Gelin Makyajı İçin Tüyolar


Son anda kimsenin gözü kalmasın diye makyözlerin verdiği bir karardan mıdır nedir bilinmez, nikah masasındaki kadınlarımız çoğunlukla tanınmaz halde oluyorlar. Suratlarında bir karış makyaj, her bir yana sürülmüş simlerle aydınlık bir görüntüden çok boyama kitabını andırıyorlar.

İşte bu nedenle kusursuz gelin makyajı, gelinin kendi güzelliğinin önüne geçmeyen, onu tanınmayacak hale getiren değil, aksine güzelliklerini vurgulayan bir makyaj olmalı. Bunun için de dikkat edilmesi gereken en önemli hususlar:


1. Göz Rengine Göre Makyaj

Makyaj yaparken kullanacağın renkleri seçerken göz rengine dikkat etmelisin. Eğer hangi renkleri, hangi teknikle uygulayacağını bilirsen çok daha anlamlı ve güzel bakışlara sahip olabilirsin.

2. Beyaz Tenliler İçin Düğün Makyajı

Eğer ten rengin Anna Hathaway ya da Kheira Knightly gibiyse sen de bu gruba dahilsin demektir. Genel olarak fuşya, toprak ve pembe renkleri sana en çok yakışan renklerdir. Cilt rengin açık olduğu için çok koyu ve baskın renk tonlarını tercih etmemelisin.

3. Buğday Tenliler İçin Düğün Makyajı

Cilt tonunuz Jennifer Anniston'ınki gibiyse sen de bu gruptasın demektir. Renk yelpazen çok geniş olduğu için şanslısın. Tek dikkat etmen gereken koyu saç rengine sahipsen canlı renkler; açık saç rengine sahipsen pastel tonlar kullanmalısın.

4. Esmer Tenliler İçin Düğün Makyajı

Ten rengin Jennifer Lopez ya da Kim Kardashian gibiyse bilmen gereken ilk şey harika bir cilt rengine sahip olduğun. Çünkü makyajı da renkleri de çok iyi gösterir. Pembe, fuşya gibi far renklerinden kaçınmalı, pastel tonlarda göz makyajı tercih etmelisin. Cildinden açık renkli fondoten kullanmamalısın.

5. Abartıdan kaçın

Evet biliyorum, senin en özel günün ve mükemmel görünmek istiyorsun. Ancak makyajının senin güzelliğinin ve doğallığının önüne geçmesine izin vermemelisin.


kaynak:http://foto.mahmure.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder