26 Haziran 2016 Pazar

Tatilde Okunacak Kitaplar

Beklenen an geldi tatile çıkıyorsun ve tüm yılın yorgunluğunu atacağın günler geldi. Planının en büyük bölümünü deniz kenarında keyif yaparak geçirmek istiyorsan, yanına zevkine göre bir kitap alman kaçınılmaz. 


1- Yaz: Kürşat Başar’ın en çok sevilen kitapları arasına giren Yaz, yakın tarihimizin kritik bir döneminde dünyaya gelen, birbiri ardına yaşadığı kayıplara rağmen hayata tutunan bir gencin büyüme serüvenini, yüzleşmelerini ve bir yaz mevsimi yaşadığı sarsıcı aşkı, arka plana hızla yitip giden İstanbul'u yerleştirerek anlatıyor. 


2- İstanbul’a Çapkın Bakış: Buket Baydar’ın kaleme aldığı İstanbul'a Çapkın Bakış, anlam değiştiren "İstanbulluluk" kavramına, şehirle yaşadığımız aşk-nefret ilişkisine, İstanbul'un ruh hallerine, kim olduğumuza, ne istediğimize, neler yaptığımıza, nerelere gittiğimize, ilişkilerimize ve niye biraz delirdiğimize içeriden ayna tutuyor. Eğlenceli ve sırlarla dolu bir kitap deneyimi yaşamak istiyorsan İstanbul’a Çapkın Bakış’a şans ver.


3- Yeşil Deniz Kabuğu: Sarah Jio tarafından yazılan Yeşil Deniz Kabuğu kısa zamanda yazarın en sevilen kitapları arasına girmeyi başardı. Akıcı dili ve üslubu ile çok sevilen Sarah Jio bu sefer de sürükleyici bir aşk hikâyesi ile kitapseverlerle buluşuyor. Bir solukta bitireceğiniz Yeşil Deniz Kabuğu’nu mutlaka edinin.


4- Kürk Mantolu Madonna: Bir Sabahattin Ali Klasiği olan Kürk Mantolu Madonna tüm zamanların en çok satılan kitaplarından biri. Sıra dışı bir aşk hikâyesi olan Kürk Mantolu Madonna mutlaka kitaplığınızda bulundurmanız gereken eserlerden biri.


5- Havva’nın Üç Kızı: Elif Şafak’ın son romanı Havva’nın Üç Kızı inanca, inançsızlığa ve aşka dair bir yolculuk yapmanızı sağlayacak. Havva'nın Üç Kızı Türkiye ile Avrupa, dün ve bugün arasında gidip gelen güncel bir hikâye anlatıyor. Yüzyılımızın en çok tartışılacak konularından birini kışkırtıcı kahramanlar aracılığıyla ele alan, temposu hiç düşmeyen, kolay kolay unutamayacağınız bir roman.

kaynak:https://www.oxxo.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder