20 Haziran 2016 Pazartesi

Deri Alışveriş Çantaları

Alışverişe giderken yanınıza alışveriş çantası alma alışkanlığınız yoksa bundan sonra olacak. Son derece orijinal görünen ve dönüştürülmüş kuzu derisinden yapılmış bualışveriş çantalarının tasarımcısı Los Angeles merkezli Cast of Vices firması. Firma, tasarladığı orijinal aksesurlar ile de dikkat çekiyor.

Cast of Vices, pop kültürü üzerinden eleştirel bir gözle tasarım yapan ve insanların kötü alışkanlıkları üzerinden eserler yaratma konusunda uzmanlaşmış bir tasarım firması. Tasarımları arasından t-sirt, takı ve pervasız davranışlardan esinlenerek hazırlanmış değişik aksesuarlarbulunuyor. Örneğin; Xanax hapından esinlenerek tasarlanmış gümüş bir kolye, kullanan kişi için “Ben berbat bir haldeyim” mesajı verebiliyor.

Alışverişe giderken üzeri logolu naylon poşetler taşımaktan sıkıldıysanız ve geri dönüşüme katkıda bulunmak isterseniz, deriden yapılmış son derece şık ve cool görünen bu alışveriş çantalarını tercih edebilirsiniz.

Sınırlı sayıda ve çeşitli renklerde üretilen deri alışveriş çantalarının boyutlarıda birbirinden farklı olarak düşünülmüş. Kırmızı, sarı, beyaz ve mavi renkte ki deri alışveriş çantaları small ve medium boyutta, siyah renkli çanta ise small, medium ve large boyutta tasarlanmış.

Çantaların Small boyutu 45 cm uzunlukta x 22 cm eninde, Medium boyutu 55 cm uzunlukta x 31 cm eninde, Large boyutu ise 68 cm uzunlukta x 38 cm eninde.

Kırmızı, sarı, beyaz ve mavi renkteki çantaların her modelinin, beyaz, sarı, turuncu, kırmızı, mavi ve mor renkleri bulunuyor. Siyah renkte small, medium ve large olarak tasarlanan alışveriş çantasının ise alternatif olarak sadece beyaz rengi bulunuyor.

Deri alışveriş çantalarının üzerine ise “Have a nice day” , “I love NY” , “Thank you” gibi yazılar basılmış. Özellikle Thank you baskılı deri çantalar butik alışveriş yerleri için çeşitli renklerde ve boyutlarda geri dönüşüme katkı sağlamaları için tasarlanmış.

Los Angeles merkezli Cast of Vices firmasının tasarladığı, dönüştürülmüş kuzu derisinden imal edilen bu deri alışveriş çantalarının her biri 198 dolardan satışa sunulmuş. Los Angeles’ta imal edilen deri çantalar online sipariş verildiği taktirde 7 ile 14 iş günü içerisinde elinize ulaşıyor.

Cast of Vices firmasına ait deri alışveriş çantarını daha yakından incelemek ve firmanın diğer tasarımlarını görmek için castofvices.com adresini ziyaret edebilirsiniz.








kaynak:http://www.designcoholic.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder