28 Haziran 2016 Salı

Yılbaşı Gecesi İçin Makyaj Önerileri

Yeni yıl yaklaşıyor. Peki, siz yeni yıla hazır mısınız? Yılbaşı gecesi nerede olursanız olun ya da nasıl bir kutlamaya katılırsanız katılın, bulunduğunuz ortamda en şık, en hoş ve en dikkat çeken kadın siz olmak istemez misiniz?


Bunun için her halinizle geceye dört dörtlük hazırlanmalı ve en ince detaya kadar kusursuz olmalısınız. Mesela makyajınız. Yılbaşı gecesi yapacağınız makyaj, giyeceğiniz kıyafetin ve sahip olduğunuz tarzın en önemli tamamlayıcısı olacaktır. Makyajınızın eksik olması veya hatalı yapılması bütünsel anlamdaki kusursuzluğunuza gölge düşürebilir. Bu nedenle yılbaşı gecesi için tercih edeceğiniz makyaja doğru karar vermek için şimdiden araştırmalara başlamanızda fayda var.

İşte, sizlere makyaj önerilerimiz:
  • Tüm yılı geride bıraktınız ve yeni bir yıla merhaba diyorsunuz. Aslında sizin kadar herkes için bu gece oldukça önemli. O halde en iddialı olmanız gereken akşamlardan biriyle karşı karşıyasınız. Makyajınızı yaparken bu iddiayı sergilemekten sakın korkmayın. Cesur olun, renkli ve ışıl ışıl gözlerle bakın etrafınıza. Makyajınızda ilave parıltılardan kaçınmayın.
  • Yılbaşı gecesi hazırlıklarımızı yaparken hakkımızı kuralsız makyajdan yana kullanıyoruz. Bu nedenle canlı ve çarpıcı renklerden oluşan bir makyaj sizin de tercihiniz olabilir. Gözlerinizde kullanacağınız renklerin parlak ve farklı olması dikkat çekmenize neden olacaktır. Yapacağınız çarpıcı makyajı, sade bir elbise ve elbisenize uyumlu bir saç modeli ile birleştirdiğinizde, işte gecenin en gözde kadını sizsiniz.
  • Yılbaşı denilince çoğunlukla akla gelen renk kırmızıdır. Makyajınızda hem çok iddialı olduğunuzu hem de bu özel geceyi önemsediğinizi kırmızı bir ruj sürerek çevrenize yansıtabilirsiniz. Dudaklarınızın patlaması için göz makyajınızda çok hafif far tonları tercih edin çünkü kırmızı dudaklar çarpıcı ve canlı göz makyajı ile uyumsuz görünür. Elbette yapacağınız bu kadar ile sınırlı değil. Kıpkırmızı dudakları daha çekici yapmanın sırrı sert ve çarpıcı bir eyeliner kullanmaktır. Bu tarzda makyaj yapmanın en güzel yanı her türlü kıyafete kolaylıkla uyum sağlayabilmesidir.
  • Eğer kırmızı furyası sizi artık sıkıyorsa, tarz ve farklı olmak istiyorsanız son yılların gözdesi bordo rengi tercih edebilirsiniz. Her geçen gün yükselen bir trend ile daha da çok tercih edilen bordo rujlar asaletin ve tarzın bir göstergesi olarak düşünülüyor. Hafif bir göz makyajı ile kullanılan bu renkteki bir ruj ile yılbaşı gecesi herkesi etrafınızda toplamaya hazır olun.
  • Defilelerden tanıdığımız metalik makyaj stilini bilirsiniz. Bu tarzın dikkat çekmemesi mümkün mü? Tabi ki, hayır. Sade bir kıyafet ile kullanılacak parıltılı ve metalik renklerden oluşan çarpıcı bir makyaj yılbaşı gecesine ait iddianızı ortaya koyacaktır.
kaynak:http://www.kozmy.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder