10 Haziran 2016 Cuma

İşyerinde Kullanabileceğiniz Saç Modelleri

Örgülü Saçlar

Saç trendleri arasında yerini alan örgülü saç modellerini ofise de taşıyabilirsiniz. Oldukça pratik ve kullanışlı olması sabahları çabucak yapmanız için kolaylık sağlayacak.


At Kuyruğu Yapılmış Saçlar

Toplanmış saçlar gün içerisinde sıkıntı çıkarmayacağı gibi size hem resmiyet hem de kadınsı bir hava katacaktır. Ofisiniz için bu saç modelini tercih edebilirsiniz.


Dalgalı Saçlar 

İşyeriniz için saçınıza dalgalı model verebilirsiniz. Dalgalı saçı tercih edecekseniz dikkat etmeniz gereken birkaç husus var. Öncelikle daha iri ve doğal dalgalar olmasına özen göstermelisiniz. Bir diğeri ise sabahtan akşama kadar işyerinizde olacağınızdan saçınızı şekillendirirken, saç şekillendirici ürünlerden yararlanmakta fayda var.


Sabahları hazırlanmak için çok vakit kaybetmek istemiyorsanız, saçlarınızı daha pratik ve hızlıca dalgalandırabilmek için saçınızı at kuyruğu yapıp birkaç tutama ayırdıktan sonra şekillendirebilirsiniz.

 

Yarım ve Tam Topuz



Doğal Saçlar

Doğal ve özensiz görünen saçlar 2016 saç trendleri arasında yer alıyor. Yani saatlerce kuaförde vakit harcanmamış mükemmel saçlar yerine daha doğal, daha gösterişsiz ve daha salaş görünen saç modelleri. İşyerinizde de bu trende uyabilirsiniz.


kaynak:http://www.yasamtonu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder