26 Haziran 2016 Pazar

2016 Yaz Trendi: Bol Pantolonlar Nasıl Giyilir?

Bol pantolon trendi 2016 yaz sezonunun öne çıkan trendlerinden biri. Vücudu saran, dar pantolonlara yüz çevirdiğimiz sıcak yaz günlerinde tiril tiril, farklı renk ve desenlerdeki bol pantolonlar gardropların vazgeçilmezi olmaya adaylar. Bol pantolonları hem günlük stilinizde hem de ofis stilinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kısa boyluysanız bol pantolonları kullanırken birkaç küçük noktaya dikkat etmenizde fayda var. Daha uzun görünmek için yere kadar uzanan bir pantolon seçebilir, yüksek bel pantolon tercih edebilir, pantolonunuzu topuklu ayakkabılarınızla kombinleyebilir ve bel bölgenizi kemer ile belirginleştirebilirsiniz.

Kısa Üstler ile Kombinleyin


Bol pantolonları kombinlemenin en trend yollarından biri kısa üstlerle kombinlemektir. Yüksek bel bol pantolonunuzu, vücudunuza oturan kısa üstlerle kombinleyerek dengeli bir görüntü oluşturduğunuz gibi çok da havalı görünürsünüz. Bu yaz, bu ikiliyi mutlaka denemelisiniz!

Ofis Stilinizin Bir Parçası Haline Getirin


Uzun saatlerinizi harcadığınız ofisinizde şık görünmek kadar rahat hissetmek de çok önemli öyle değil mi? Rahatlıklarıyla ön plana çıkan bol pantolonları beyaz bir gömlek ya da şık bir bluz ile kombinleyebilir, kombininizi topuklu ayakkabılarla tamamlayarak ofis şıklığını yakalayabilirsiniz.

Desenleri Karıştırın 


Son yılların yükselen trendi “mix and match” yani iki farklı deseni bir arada kullanmak kimi zaman harika bir görüntü oluşturduğu gibi kimi zaman fazla karışık bir görüntü ortaya çıkarabilir. Bu yüzden farklı desenleri kombinlerinizde kullanırken dikkatli olmanızda fayda var. Cesur davranarak bu riskli trendi uygularsanız bol kesimli pantolonunuzla sıradışı bir stil yaratmanız mümkün.

Renkli ve Desenli Pantolon Modellerini Tercih Edin 


Pantolon tercihinizi desenli ya da canlı renklere sahip bir pantolondan yana yaparak yazın canlılığını ve enerjisini yansıtabilirsiniz.

Kombininizi Kemer İle Tamamlayın


Tek dokunuşla şıklığınıza şıklık katmak için kemerleri kullanabilirsiniz. Kıyafetinize uygun kemer ile kombininizi tamamladığınızda beliniz ortaya çıkacak ve daha ince görünecektir.

Basic Tişört ile Kombinleyin


Dolaplarımızın kurtarıcı parçaları tabii ki tişörtler! Basic bir tişörtü desenli ya da tek renk bol pantolonunuz ve kolyeniz ile tamamlayarak rahat ve şık bir kombin yaratabilirsiniz. Kavuran yaz sıcaklarında çok hoş bir seçenek öyle değil mi?

Tek Renk Giyinin


Bol pantolonunuzu aynı renkte bir üst ile kombinleyerek oldukça zarif ve asil bir görüntü oluşturabilirsiniz. Tek renk giyinmenin yarattığı bütünlük daha uzun görünmenizi sağlayacaktır. Kombininizi farklı renkte aksesuarlar ile tamamlayabilirsiniz.

kaynak:http://www.yasamtonu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder