8 Haziran 2016 Çarşamba

Ahşap Tablo Trendi

Ev dekorasyonu ile ilgilenmeyi sevenler için Pinterest, yeni durak oldu! Pinterest’te ev dekorasyonu konusu ile ilgili olarak yapılan Pin’lere göz atıldığında, 2016 yılına ait en çok beğenilen ve araştırılan trendler ön plana çıkacaktır. İşte Pinterest uygulamasında son zamanlarda ev dekorasyonu ile ilgili en dikkat çeken trend: ahşap tablolar.

Ahşap kullanımı geçen sene olduğu gibi bu sene de ev dekorasyonunda önde gelen tercihlerden birisidir. Evlerinde doğal bir etki yaratmak isteyenler, ahşap malzemelere yer vererek hem natürel hem de huzur veren bir etki yaratabilir.


Ahşabın ev dekorasyonunda son dönemde en farklı uygulama şekli olarak karşımıza çıkanahşap tablolar, neredeyse tüm duvarı kaplayan boyutları ile dikkat çekmektedir. Ahşap tablolar ile duvarı süsleyen resim bazen bir manzara resmi olurken, bazen ise modern dekorasyon anlayışına uygun soyut bir resim olabilir.

Hem ilham verici hem de oldukça farklı bir duruşu olan devasa ahşap tablolara ev dekorasyonunda yer vermek isteyenler, nasıl bir uygulama yapmalıdır? 

Dekorasyon Trendi: Devasa Ahşap Tablolar

Evin tüm duvarını kaplayan ve odaya girer girmez herkeste etki yaratacak kadar iddialı olan bu tablolar, modern ev dekorasyonu ile doğal tarzı birleştirmek isteyenler için ideal bir seçim olacaktır. Ahşap tabloların en çok kullanıldığı mekânlar ise salonlar ve yatak odalarıdır. Fakat endüstriyel tarzda bir mutfak dekorasyonunda, duvarda kullanılan ahşap ve büyük bir tablo da, tarzı adeta tamamlayacak bir dokunuş olabilir.


Kendiniz De Yapabilirsiniz

Bu tarz bir uygulamayı evinizde yaratmak içi illa ki satın almanıza gerek yok aslında. Biraz el becerisi ve biraz da yaratıcılık ile duvara uygulayacağınız ahşap paletlerin üzerine istediğiniz resmi ve deseni dekupe çalışması ile baskılayabilir, biraz da eskiterek mağazalarda satılanlar ile aynı görüntüyü elde edebilirsiniz.

kaynak:http://www.dekoryasam.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder