8 Haziran 2016 Çarşamba

Düğün İçin Saç Aksesuarları


Düğün sezonu büyük bir hızla başladı. Haliyle tüm gelinleri bir telaş sardı. Her ne kadar tüm hazırlıklar bitmiş, sadece gün sayılır hale gelinmişse de bazı ufak detaylar hala karar aşamasında. 
Saç şekli ve makyaj gibi… Son bir yıldır rüzgar gibi esen saç aksesuarlarının, gelin saçlarına da dahil olması zaten beklediğimiz bir durumdu. Seçenekleriniz hayli fazla olsa da; gelinliğiniz ve düğünüzü yapacağınız atmosfer bu alternatifleri aza indirgeyebilir. 

Örneğin; bir kır düğünü yapacaksanız ve gelinliğiniz abartıdan uzak ve sade ise, çiçek taçlarını tercih edebilirsiniz. Sadece nikah yapacağınız bir seremoni tercih ettiyseniz inci ile bezenmiş geniş taraklı aksesuarlar ile stilinizi tamamlayabilirsiniz. 

Şaşalı ve gösterişli bir düğün yapacaksanız, taşlı taç modellerini tercih edebilir daha da göz alıcı görünebilirsiniz. Bu önerileri uyguladıktan sonra dikkat etmeniz gereken tek bir şey var; nasıl bir saç modeli tercih ederseniz edin, son dokunuş olarak Ekstra Yüksek Tutuşlu Saç Spreyi kullanmayı ihmal etmeyin. Çünkü bu sayede saçlarınız düğün boyunca bozulmadan formunu korumuş olacak. 



kaynak:http://www.sacintarzin.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder