26 Haziran 2016 Pazar

Demet Özdemir Kimdir?


Demet Özdemir, 26 Şubat 1992 Kocaeli doğumludur. Okul hayatında istediği başarıyı yakalayamayan güzel oyuncu akşam lisesine devam ederek okul hayatını tamamladı. Mezun olduktan sonra 2012-2013 döneminde bir süre Efes Kızları ile dans etti.

Efes Kızları ile kendini gösteren Özdemir, reklam filmlerinde yer almaya başladı. Oyunculuğa bir adım atan Özdemir, 2009 yılında Mustafa Sandal’ın Ateş Et” ve “Unut” Klibinde dansçı kadrosuna katıldı. Böylece kendini biraz daha televizyon dünyasına sokmayı başardı.

2012 yılında Pegasus reklamında uçuş hostesi olarak oynadı. Sonrasında Aralık 2013’de Blue Jean Dergisi Takviminde yer aldı. Lise yıllarında 3 ay dans dersleri alan genç oyuncu lise bittikten sonra 2 yıl Şahika Tekand’da tiyatro eğitimi alarak oyunculuk üzerine hayatına yön verdi. 2013 yılında “Sana Bir Sır Vereceğim” adlı dizide oynayarak dizi hayatına başlayan Özdemir, bu dizi ile kendini oyunculuk kariyerinde kanıtladı. 2014 yılının Nisan ayında Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde olduğu “Kurt Seyit ve Şura” dizisinde İstanbul dönem projesi kadrosuna Alya rolüyle dahil oldu. Demet Özdemir, 2014 yılı Haziran’ında Oğuz Çelik’in yönettiği ‘Tut Sözünü’ sinema filminde Kemal Uçar, Giray Altınok ile birlikte rol aldı.

Şu an ise yaz sezonu dizisi olarak başlayan Çilek Kokusu dizisinde Aslı karakterini canlandırmaktadır. Aslı karakteri Demet Özdemir’in ilk başrolüdür.

Yaşı: 23
Boyu: 170 cm
Kilosu: 56 kg
Burcu: Balık
Göz rengi: Kahverengi
Saç rengi: Siyah

Demet Özdemir’in Rol Aldığı Dizi ve Filmler
2013 – Sana Bir Sır Vereceğim
2014 – Kurt Seyit ve Şura
2014 – Tut Sözünü
2015 – Çilek Kokusu

kaynak:http://www.jeyline.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder