26 Haziran 2016 Pazar

Bronzlaştırıcı 3 Doğal Yağ

Deniz, güneş, sahil sezonu açıldı. Bikinilerimizi ve mayolarımızı aldık denize girmeyi dört gözle bekliyoruz. Tabi yazın en istemediğimiz şey kış aylarından yeni çıkmış bembeyaz vücutlarımızla sahilde dolaşmak. Bu yüzden türlü türlü bronzlaştırıcıları deneyip saatlerce güneşin altında yatmak zorunda kalabiliyoruz. Bazen başımıza güneş geçiyor bazen de yanmanın dozunu kaçırıp uykusuz gecelere sebep olabiliyoruz. Sağlıklı ve etkili bronzluk için en güzel yol doğal yağlar. Doğal yağlar hem cildimize zarar vermiyor hem de sağladığı bronzluğu yaz boyu koruyor. 

1. Kakao Yağı İle Bronzlaşma


Güneşi çok fazla sevmiyorsanız, saatlerce şezlongta güneşlenmek size eziyet gibi geliyorsa kakao yağı tam da size göre. Bitkisel içeriği sayesinde saatlerce güneşin altında yatmışçasına bronzluk sağlıyor. Kakao yağını, denizdeki ilk gününüzde değil ikinci günden sonra kullanmaya başlayın. İlk iki gün koruyucu güneş kreminizle güneşlendikten sonra yağı sürerseniz kalıcı bronzluk sağlamış olursunuz.

2. Havuç Yağı İle Bronzlaşma


Cildi uv ışınlarına karşı koruyan havuç yağı, etkili bronzluk için birebir. Havuçta bulunan beta karoten sayesinde cildinizde kalıcı bronzluk sağlar. Güneş yanıklarına da iyi gelen havuç yağını istediğiniz her gün kullanabilirsiniz. Havucu direkt olarak tüketmek de bronzlaşma oranınızı arttırır.

3. Hindistan Cevizi Yağı İle Bronzlaşma


Hindistan cevizi yağı doğal olması ve yüksek protein içeren yapısı ile cildimizen saçlarımıza, tırnaklarımıza kadar oldukça faydalı bir yağdır. Sağlıklı bronzlaşma için özellikle tavsiye edilir. Ayrıca güneş yanığı tedavisinde de kullanılan hindistan cevizi yağınn doğalını aktarlardan temin edebilirsiniz.

kaynak:http://www.yasamtonu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder