8 Haziran 2016 Çarşamba

Genç Kız Odası Dekorasyonu

Ev dekorasyonunda çocuk odasını dekore etmek oldukça zor bir iştir. Çocuk büyüdükçe ihtiyaçları da zevkleri de değişecektir. Bu sebeple çocukların özellikle ergenlik döneminde kendilerine odalarında daha raht hissettiklerini ve odalarında yalnız vakit geçirdiklerini düşünürsek, genç çocuk odasının dekorasyonunda çocukların fikrinin alınmasının da önemli olduğu gerçeğini göz ardı edemeyiz.


Peki, odasının dekorasyonu ile erkeklerden daha çok uğraşan kızların oldukça hoşuna gidecek genç kız oda örneklerini daha yakından incelemeye ne dersiniz? İşte modern genç kız odalarını yıldızlaştıran ve kızınızın odasını sevmesine yardımcı olan dekorasyon fikirleri.

Özgür Ruhlara Hitap Eden Modern Tasarımlar

Genç kız odası dekorasyonu denildiğinde, ergenliğe yen girmiş gençlerin odalarında kendi özgürlüklerine ne kadar düşkün oldukları ilk akla gelen durumdur. Bu sebeple gençlere odalarında istedikleri özgür ruhu yansıtacak olan dekorasyon tarzı modern tasarımlar olacaktır. Modern tasarımlar, belirli bir çizgiye uymak zorunda olmadığından gençleri belirli kalıplara uymak zorunda da bırakmayacaktır.


İlgi Alanlarına Vurgu Yapabilirsiniz

Genç kızınızın odasını dekore ederken, onun fikirlerine ve isteklerine saygı gösterme adımını atlamamak en önemli kriterlerdendir. Ayrıca işin içine kızınızı da kattığınız vakit, kızınız odasında kendi dokunuşları olduğunu görecek ve odasını daha çok sahiplenecektir.


Genç kızınızın odasını dekore ederken dikkat etmeniz gereken önemli noktalardan birisi de kızınızın ilgi alanlarını odaya yansıtmak konusudur. Genç kızın hobilerine ve ilgi alanlarına hitap eden bir oda dekorasyonu, kızınızın hem sevdiği faaliyetleri odasında yapmasına imkân verecek, hem de kendisini odasında mutlu ve güvenli hissedecektir.

Modern Tasarımlar, Pastel Renkler

Modern genç kız odası dekorasyonu yapmak için modern tasarımlı mobilyalara yer vermek önemlidir. Düz hatlı, sade ve şık tasarımlar ile dekore edilen bir genç kız odasını en iyi tamamlayan nokta ise, bu tasarımların rengini, modern renklerde seçmektir. Bu noktada yine kızınızın renk zevklerinden yola çıkarak, istediği rengin pastel tonlarına yer verebilirsiniz.


kaynak:http://www.dekoryasam.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder