8 Haziran 2016 Çarşamba

Burçlara Göre Saç Şekilleri


Ülkemizde burçların saç şekilleri üzerinde şekillendiğini belirten birçok kişi bulunmaktadır. Burçlara göre saç şekilleri oluştuğunu belirtenler burçların insanlar üzerindeki etkilerinin bir sürü alanda görüldüğü belirtilmektedir.Burçlara göre saç şekilleri her burcun farklı bir saç şekline sahip olduğunu belirtir. Bu alanlar aşk, para, kariyer, saç ve makyaj gibi konulardır. Bunların dışında insanın beğenileri, arzuları, tarzları üzerinde de etkili olduğu söyleniyor. 

Koç Burcu

Eğer saçlar uzun ise havalı şekillerle toplamak isteniyordur aynı zamanda saçlar atkuyruğu yapılıyordur. Saçlar genelde kızıl renklere boyanır. Hiperaktif ve heyecanlı bir yapıya sahip olunduğu için genelde kısa ve havalı saçlar tercih edilir.

Boğa Burcu

Tercihler genelde doğal olan saçlardan yanadır. Bu burca sahip kişiler çok ihtişamlı, dikkat çekici modelleri tercih etmezler. Genelde açık tonlar tercih edilir. Bu bur için ideal olan ton ve renk sarının tonlarıdır.

İkizler Burcu

Çok uğraştırıcı olmayan saç tipi tercih edilir. Yani hareketli ve rahatı seven bir saç tipi bu burcun daha çok hoşuna gider. Genelde platin sarısı veya deniz mavisi gibi renkler tercih edilir. Bu burca en uygun saçlar röfleli, balyajlı ve gölgeli saç renkleridir.

Yengeç Burcu

Bu burca sahip kişiler uzun saçı çok severler ve genelde bu burca sahip kişiler uzun saçı tercih ederler. Yengeç burcuna en çok yakışan saç tipi de kumral saç tipidir.

Aslan Burcu

Kendine güvenen bir özelliğe sahip aslan burcu gösterişli, dikkat çeken saç modelleri tercih etmektedir. Tutkulu olan aslan burcu açık kumral ve fındıkkabuğu renkleri bu burca giden en iyi renklerdir.

Başak Burcu

Saçların her zaman temiz, düzenli, tertipli olmasına dikkat eder. Başak burcuna en iyi giden tonlardan birisi platin tonlarıdır.

Terazi Burcu

Estetiğe ve rahatlığa önem veren terazi burcu gösterişi sevmez. Aynı zamanda abartıdan nefret eder. Bu yüzden sade ve şık modeller tercih edilmeli renk olarak ta kumral renkler terazi burcuna tavsiye edilir.

Akrep Burcu

Gizem ve tutkuya sahip akrep burcu için küt saçlar tercih edilmektedir. Çünkü küt saçlar güzelliklerini ortaya çıkarmada en iyi saç şeklidir. Akrep için en iyi saç rengi ise siyahtır.

Yay Burcu

Yay burcu sade saç spreylerinden bakım ürünlerinden pek hoşlanmaz. Genelde yumuşak saç modelleri tercih ediliyor. Zarif yay burcunun tercih etmesi gereken saç rengi kumraldır.

Oğlak Burcu

Sorumluluk sahibi aynı zamanda çalışkan olan oğlak burcu saç konusunda sağlamcı bir saçı tercih eder. Genelde oğlak burcuna saçın dağılmasını önleyen saç spreyleri tercih edilir. Neşeli olan oğlak burcuna en çok yakışan renk kahverengi tonlarıdır.

Kova Burcu

Karmaşık ve bakım isteyen saç tiplerini genelde tercih etmezler. Sade ve şık saç tipleri tercih edilmelidir. Saç rengi olarak kızıl tonlar tercih edilmelidir.

Balık Burcu

Saça uygulanan kimyasal madde içeren boyaları pek tercih etmemeliler. Saç illa boyanacak ise bitkisel boyalar tercih edilmelidir. Balık burcuna en çok yakışan tonlar kahverengi tonlarıdır.

kaynak:http://www.ciltvemakyaj.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder