17 Haziran 2016 Cuma

Modern Bohem Evler

Geçtiğimiz sezon gerek moda dünyasında gerekse ev dekorasyon modasında adeta rüzgar estiren bir trend olan bohem tarz, bu sezonda da varlığını hissettirmeye devam ediyor. Evlerde desen özgürlüğünü sevenler, renkli ve canlı bir dekorasyondan hoşlananlar, özgür ruh hallerini ev dekorasyonunda da birebir yansıtmak isteyenlerin yeni gözde dekorasyon trendlerinden biri olan bohem tarz, özellikle modern tarz ile birlikte kullanılarak ortaya hem modern hem de bohem esintili ev dekorasyonu tipinin çıkmasına neden olacaktır.


Bu sezon evlerini renklendirmek isteyenler; bohem tarzı en etkili biçimde kullanmaktan kaçınmıyorlar. Üstelik desen dünyasının sezonda oldukça etkili olması da bohem tarzı yıldızlaştıran başka bir dekorasyon tüyosu!

Peki, bu sezon daha da etkili hale gelen; modern ile bohemin birleşmesini simgeleyen modern bohem tarzın dekorasyon kodları nelerdir? İşte ev dekorasyonunda hem modern hem de bohem hava estirmek isteyenler için en önemli püf noktaları..


Basit Eşyalar, Basit Aksesuarlar, Desenlerin Gücü

Modern bohem tarz ev dekorasyonu için en temel dekorasyon kodlarından birisi basit tarzda eşyalar tercih etmektir. Basit ve düz formda modern mobilyaları desenli ve bohem tarzı yansıtacak derecede renkli tercihler ile birlikte kullandığınızda ortaya çıkacak olan dekorasyon çeşitliliğine hayran kalacaksınız.


Bohem Tarzda Ev Tekstili Ürünleri Çok Moda!

Evinizde genel dekorasyon havası olarak bohem tarzda dekorasyon oluşturmak sizin için çok iddialı ve renkli ise; sizin için önerimiz bohem havayı ev tekstil ürünlerinde kullanmanızdır. Özellikle yatak örtüleri ve halılarda kullanacağınız boho desenler oldukça etkili bir tarz oluşturacaktır.


Bohem Tarz Demek Yastıklar Demek

Bohem stilin kendini belli ettiği en önemli dekorasyon objelerinden birisi de yastık ve kırlentlerdir. Özellikle de desenli olan modelleri, modern ve düz renk mobilyalar ile birleştiğinde ortaya hem modern çizgiden çıkmamış hem de bohem havasını yansıtmış bir dekorasyon tarzı çıkacaktır.

kaynak:http://www.dekoryasam.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder