23 Haziran 2016 Perşembe

Düğmeler İle Yapılabilen Tasarımlar

Düğmeler renk ve boyutlarına göre birleştirildikleri objeleri daha soft ya da daha sert gösterebilir. Yuvarlak ve pudra tonlarındaki düğmelerle minnoşluğu yakalamanız çok kolay. Çeşit çeşit renk ve boyutlardaki düğmeleri evde sıkıldığınız sıradan duran çerçevelerin üzerine yapıştırın. Bir anda süper güzel çerçevelere sahip olun.


Dekorasyon ürünleri satan yerler çerçeve modellerini güncellese de aynalar biraz sönük kalıyor. Eğer süsünüze düşkün ve aynalardan uzak kalamayanlardansanız, evdeki düğmeler ile aynanızı süsleyebilirsiniz. Üstelik biraz parlak sprey boya ile çok sofistike dekorlara da imza atabilirsiniz.


Dümdüz metal raptiyelerden sıkıldınız mı? Panonuzu renklendirmek için birkaç farklı düğmeden yararlanabilirsiniz. Raptiyelerin arkasına büyük bir düğme yapıştırın. Ardından düğmenin üzerine daha küçük düğmeler yapıştırın.


Çocuğunuz okurken ihtiyacı olan küre, mezun olduktan sonra toz toplayan küreyi düğmeler ile yenileyebilirsiniz. Biz de küre yok derseniz, dünya haritasına aynı şekilde düğmelerle yenileyebilir bir tablo haline getirebilirsiniz.


Saat yapmak almaktan daha basit aslında. Rengarenk düğmeleri bir kanvasa dikip bir kadran ile başucunuza bir saat tasarlayabilirsiniz. Ya da hali hazırda olan bir saati düğmeler ile değiştirebilirsiniz.


kaynak:http://www.hepsikadin.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder