28 Haziran 2016 Salı

Yılbaşı Gecesi İçin 7 Saç Modeli

Yılbaşının yaklaştığı günlerde kadınları bir telaş alır. Çünkü aslında her kadın dikkat çekmek ve saçı, makyajı, kıyafeti ile gittikleri yerde ışıldamak ister.


Evet bayanlar. Birbirinden şık ve güzel kadınların boy göstereceği yılbaşı akşamına hazır mısınız? Her kadının büyük bir rekabet içerisinde olacağı, podyumları aratmayacak eğlence mekanları bu yıl da en şık halinizle sizleri bekliyor. Gecenin en şık ve gözde bayanlarından olabilmek istiyorsanız kıyafet, ayakkabı, çanta, saç, makyaj gibi hazırlıklara şimdiden başlamanızı öneririz. Özellikle saçlar… Tüm kadınları birbirinden ayıran en önemli aksesuar saçlardır. Yılbaşı gecesi giyeceğiniz kıyafete ve gideceğiniz ortama göre en ideal saç modelini belirlemelisiniz ve tarzınızı yansıtarak ben buradayım demelisiniz.


İşte, yılbaşı gecesi için size ilham verecek 7 saç modeli:

  1. Elbette topuz yapılmış saçlar şık akşamların vazgeçilmezi oluyor. Ancak topuz deyip geçmemek gerekiyor. Kuaförlerin elinden bin bir türlü topuz çıkıyor. Size düşense bu özel gecede hangi modeli tercih edeceğiniz. Saçınızla göz doldurmak istiyorsanız seçim yaparken dikkat etmeniz gereken önemli bir nokta var. O da seçtiğiniz topuz modelinin yüz şeklinize, giyeceğiniz kıyafete uygun ve uyumlu olması.
  2. Dağınık topuz modellerini biraz daha hareketli ve spor olmayı seven kadınlar daha çok tercih edebiliyor. Böyle kadınların giydikleri kıyafetler de spor tarzın izlerine rastlanabiliyor. Saçlarında da bu tarzı yansıtmak isteyenler için hafif dağınık toplanmış bir topuz daha ideal bir seçim olabiliyor.
  3. Topuzun birçok modeli tercih edilebiliyor. Bazen topuzlar yandan toplanıyor. Ön kıvrımların vurgulandığı yan topuzlarda yine hafif bir rahatlık ve dağınıklık söz konusu olabiliyor. Özellikle tek omuzlu bir kıyafet giymeyi planladıysanız, açık olan omuza düşürülmüş bir topuz sizin için mükemmel bir seçim olabilir.
  4. Örgülü saç modelleri son dönemlerde oldukça revaçta. Şık gece elbiselerinin üzerine de çok yakışıyor. Örgü motifleriyle hazırlanan topuzlar yılbaşı gecesi için size önerebileceğimiz en güzel modellerden birisi.
  5. Kimi kadınlar klasik topuzlardan vazgeçemiyor. Ön kıvrımlarının çok tatlı bir hava yarattığı bu modeller kadınlara gerçekten çok yakışıyor, yüzün ve makyajın güzelliğini daha çok vurguluyor.
  6. Atkuyruğu saç modelleri bazı kadınlar için gerçekten de vazgeçilmez. Yüzü ufak ve alnı çok geniş olmayan kadınlara çok yakışıyor. Aynı zamanda şık gece elbiselerini tamamlayan en ideal saç modellerinden birisi. Yılbaşı akşamında çılgınlar gibi eğlenmek istiyorsanız ve saçlarınız size sorun olsun istemiyorsanız şık bir atkuyruğu ideal bir seçim olabilir.
  7. Maşa ile şekil almış ve arkadan farklı tarzlarda toplanmış saçlar gerçekten çok özenildiğini ve kuaförde saatler harcandığını gösteriyor. İri dalga maşalarla tüm saça hacim kazandırmak ve ardından ufak dokunuşlarla arkada toplamak ummadığınız kadar etkileyici bir hava yaratabilir. Yılbaşı gecesinin yıldızı olmak istiyorsanız, siz de bu modeli deneyebilirsiniz.
kaynak:http://www.kozmy.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder