26 Haziran 2016 Pazar

Sarı Ve Gri Tonlarında Ev Dekorasyonu

Pastel tonlarını seven bir yapıya sahipseniz sarı ve grinin uyumunu tercih edenlerden birisinizdir. Genellikle ev dekorasyonunda göz yormayan tonları tercih eden ve sadelikten yana olanların tercih ettiği sarı ve gri oldukça uyumlu iki renktir. Hem sadeliği yansıtırken hemde evdeki bahar havasını hep uyanık tutar. Grinin birçok renkle olan uyumu da işin içine girince evde oluşan manzara oldukça şıktır.

Sarı ve gri sadece iç tasarımlarda değil dış mekan tasarımlarda oldukça tercih edilen renklerdir. Özellikle de fazla dikkat çekici renkleri sevmeyenler için bebek sarısı oldukça idealdir. Aynı şekilde mobilyalarda gri tonları tercih edildiyse duvar için limon sarısı kullanılabilir.


Bebek odası hazırlarken mavi, pembe gibi tam cinsiyet belirten renkleri kullanmak istemiyorsanız sarı sizin renginizdir. Hem kız hem erkek çocuklar için oldukça şık sarı temalı odalar hazırlanabilir. Aynı durum yetişkin yatak odalarında da geçerli. Özellikle gri mobilya tercihiniz ise sarı yatak örtüleri, sarı perdeler ile odanızı dekore edebilirsiniz.

Salonlar için yelpaze daha geniştir. Sarı ve gri tonlarını farklı renklerle uyumlu geçişler yaparak kullanabilirsiniz. Ağırlığı griye vermek istiyorsanız, sarıyı kırlent, çerçeve, halı gibi dekoratif ürünlerde tercih edebilirsiniz. Özellikle mango sarısı ve kül rengini kullanabilirsiniz. Hemen hemen mutfaklar için de durum aynen geçerli. Sarı mutfak dolaplarını tercih edebilirsiniz fakat bunun gözü yoracağını düşünüyorsanız sarıyı farklı dekoratif objelerde kullanarak değerlendirebilirsiniz.




kaynak:http://www.jeyline.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder