26 Haziran 2016 Pazar

Kiralık Aşk’ın Sinan’ı Salih Bademci kimdir?


Salih Bademci, 15 Ağustos 1984 İzmir doğumludur. Bornova Anadolu Lisesi’nden mezun olmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuar bölümü okuyan Bademci 1,80 boyunda göz rengi ise kahvedir. “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisinde Hakan rolüyle tanınsa da Elveda Rumeli olmak üzere birkaç dizi ve filmde oynamıştır.

Salih Bademci ilk denemesini 1994 yılında “Mıymıntılar Kralı” sinema filminde aldığı konuk oyuncu rolü ile yapmıştır. Daha sonra 2006 yılında “Barda” sinema filmi ile ortaya koyduğu başarılı oyunculuğu ile kısa sürede dizi filmlerde rol almaya başlamıştır. 2007 yılında “Elveda Rumeli”, 2010 yılında unutulmazlar arasına giren “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisindeki Hakan Tatlı karakteri, 2013 yılında “Fatih” Şehzade Bayezid ve 2014 yılında Zeytin Tepesi dizisindeki Akın rolü ile izleyici karşısına geçmiştir.

2014 yılında “Ulan İstanbul” dizisindeki Ceyhun karakteri ile iyi bir performans gösteren genç oyuncu şu an yaz dizisi olarak başlayan “Kiralık Aşk” dizisinde Sinan karakterini canlandırmaktadır.

Yakın çevresi tarafından oldukça sevilen ve eğlenceli bulunan yakışıklı oyuncu için “kimse onun yanında yaşlanmaz” cümlesi oldukça fazla söylenilmektedir.

Salih Bademci kendisi gibi oyuncu olan İmer Özgün’le aile arasındaki bir törenle nişanlanmıştır. Salih Bademci geçtiğimiz aylarda İmer Özgün’e kendi doğum gününde sürpriz evlilik teklifinde bulunmuştu ve Özgün’ün önünde diz çöken Bademci’nin evlilik teklifi çok konuşulmuştu.

kaynak:http://www.jeyline.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder