26 Haziran 2016 Pazar

2016 Gelin Makyajı Stilleri

Gelin Makyajında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Düğün günü kullanacağınız makyaj stilinize karar verirken düğünün yapılacağı mekanı, gelinliğinizi, saç, göz ve ten renginizi göz önünde bulundurmayı unutmayın.


Makyajda kötü bir görüntüye sebep olan renk farklılıklarını engellemek için boyun ve dekolte bölgenize ten ürünü uygulamayı gözden kaçırmayın.
Makyajınızın daha güzel gözükmesi için uykusuzluktan ve stresten kaçının, cilt bakımınızı ihmal etmeyin.
Suya dayanıklı, uzun süre kalıcı makyaj malzemeleri tercih edin.
Makyajınızı kuaförde yaptıracaksanız sürprizlerle karşılaşmamak için düğün gününden birkaç hafta önce mutlaka provaya gidin.

1- Doğal Gelin Makyajı

Gelinlerin en çok tercih ettiği makyaj stillerinin başında son zamanların trendi doğal makyajlar geliyor. Doğal tonlarda göz makyajı, allık ve ruj ile tamamlanan makyaj gelinlerin yüz güzelliğine vurgu yapıyor. Zarif ve duru bir görünüm yaratıyor. Düğün mekanı olarak kumsal, kır ya da bahçe gibi doğal bir ortam tercih edecekseniz bu makyaj stili tam sizlik!





2- Çarpıcı Dudaklar

En özel gününüzde daha iddialı ve cesur bir tercih yapmak isterseniz dudaklarınızın ön planda olacağı bir makyaj yapmayı düşünebilirsiniz. Kırmızının size en çok yakışacak tonunu bulun ve bu güzel rengin enerjisini yansıtın.







3- Dramatik Bakışlar

Bakışlarınıza derinlik katmak için doğal tonlardaki dudak ve ten makyajınızı dumanlı göz makyajı ya da 1950’lerden bugüne modası geçmeyen kuyruklu eyeliner ile tamamlayabilirsiniz.


kaynak:http://www.yasamtonu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder