8 Haziran 2016 Çarşamba

Ofis Masanıza Renk Katacak Aksesuarlar

Ofis masanıza renk katıp çalışma saatlerinizi daha eğlenceli ve renkli hale getirmeye ne dersiniz? O halde sizin için seçtiğimiz bu tasarımlara bayılacaksınız.



Çikolata hesap makinesi: Ofiste bazen sıkıcı anlar yaşanabiliyor. Böyle anlarda masanızda yer verdiğiniz eğlenceli objeler keyfinizi yerine getirebilir. Sıkıcı hesap makinelerini bir kenara bırakın ve tutkunu olduğunuz çikolatadan hesap makinesi ile masanıza eğlence katın.


İnstagram kalemlik: İnstagram sevginizi ofis masanıza taşımaya ne dersiniz? O halde instagram simgesi şeklinde tasarlanmış bu ahşap kalemlik tam size göre. Bu kalemlik ile tarzınızı ortaya koyarken masanıza farklılık katacaksınız.


Baykuşlu defter: Siz de benim gibi baykuş severlerdenseniz, baykuşlu bir not defteri ile ofis masanıza renk katabilirsiniz.


Kekli notluk: Cupcake severler, her gün yanı başınızda duran bir cupcake’e ne dersiniz? Cupcake diliminde onlarca not kağıdından oluşan bu şirin notluk, en tatlı notluk tasarımı olsa gerek. Not yazmayı daha keyifli hale getirecek cupcakeli notluk ile masanız şenlenecek.


Kirpi kalemlik: Dokunmaya korktuğunuz kirpi gözünüze hiç bu kadar sevimli gelmemişti. Bu orijinal tasarımlı kirpi kalemlik ile masanıza sevimlilik katabilir, bu sıra dışı aksesuarla ofis arkadaşlarınızı kıskandırabilirsiniz.


Sıpa not tutacağı: Günümüzde pek çok işle aynı anda ilgilenmek gerekebiliyor, haliyle her şeyi akılda tutmak da zorlaşıyor. Bu küçük sıpacık bu sorununuzu çözmek için can atıyor.

Bu sevimli sıpa, unutmak istemediğiniz notları sizin için ağzında tutarak her an gözünüzün önünde olmasını sağlıyor. Dilediğiniz notu alıp saklamanız için sırtında 140 adet not kağıdı da bulunduran Sıpa Morris masanızdaki en sevimli yardımcınız olacak. Onunla her şeyi zamanında hatırlayıp dört dörtlük iş yapmanın keyfine varacaksınız.

kaynak:http://www.dekoralist.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder