26 Haziran 2016 Pazar

Spor Yaparken Şık Görünmenin 6 Yolu

Spor yaparken de dahil olmak üzere, bir kadın için her zaman şık görünmek büyük bir öneme sahiptir.


Dışarıya eğlenmeye gittiğiniz zaman ne kadar şık olmak isterseniz işe giderken, arkadaşlarınızla bir araya geldiğinizde, hatta spor yaptığınızda da şık görünmek istersiniz. Evde spor yaparken de şık görünmek isteseniz bile özellikle spor salonlarında spor yapacağınız zaman bu istek çok daha güçlü olur.

Spora giderken giyeceğiniz kıyafetler sayesinde daha istekli bir şekilde spora gidebileceğinizi de düşündüğünüz zaman spor yaparken kullanabileceğiniz ürünler almanız istediğiniz şıklığı yakalamak için yeterli.

Size vereceğimiz öneriler sayesinde spor yaparken de oldukça şık bir görünüme sahip olabilirsiniz.

1- Saçınıza takmak için bant veya bandana satın alın. Kısa saçlı da olsanız, uzun saçlı da olsanız spor yaparken daha rahat ve şık olmanızı sağlayacak olan saç bantları ya da bandanalarını kullanabilirsiniz. Üstelik bu küçük gibi görünen detaylar sayesinde daha farklı bir havaya bürünebilmeniz de mümkün olacak. Terlerken dökülen saçlarınız yüzünden rahatsız olmamak ve bu saçlarınızın görüntünüzü bozmaması için çok kullanışlı olduğunu da göz önünde bulundurmalısınız.

2- Genellikle spor yaparken koyu renklerin tercih edilmesi gerektiği yönünde yanlış bir inanış bulunur. Bu inanışı bırakıp spor yaparken daha canlı renkleri tercih etmeniz yararınıza olacaktır. Siyah ve gri renkli spor kıyafetlerini bir kenara bırakıp pembeli, mavili, morlu kıyafetlere yönelmeniz kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacaktır. Bu yüzden tişörtünüzde, taytınızda ve spor ayakkabılarınızda bu renkleri kullanmaya gayret göstermelisiniz.

3- Eğer vücudunuza güveniyorsanız vücudunuzu sergileyebileceğiniz kıyafetler giymekten de çekinmeyin. Fazlalıklarınızdan kurtulmak için çok çaba sarf ettikten sonra, bu güzel vücudu sergilemenize olanak sağlayacak olan şortlar ve dar büstiyerler giymeniz formunuzu korumak için yaptığınız sporların da daha ilgi çekici hale gelmesine olanak sağlayacaktır.

4- Spor kıyafetlerinizi günlük giysilerinize benzetmeniz de, spor yaparken şık olmanız için size yardımcı olacaktır. Pek çok spor giyim mağazası bu konuda kadınlara yardımcı olacak tasarımlarla satış yapıyor. Dışarıda giydiğiniz tişört ve taytlara benzeyen bu tasarımlar sayesinde spor yaparken de şık ve modern bir görüntü yakalayabilmeniz mümkün olacaktır. Spor salonunda dikkat çekmenize olanak sağlayacak olan bu şık spor giyim ürünleri sayesinde kendinizi spor salonlarında çok daha rahat hissedebilmeniz ve ertesi gün sporda ne giyeceğiniz konusunda endişe duymak zorunda kalmazsınız.

5- Spor yaparken aşırı terlemeniz söz konusu olacağından kan ter içinde kalan yüzünüzde saçlarınızın dolaşmasını istemiyor ve yorulmuş olsanız bile yorgun gözükmek istemiyorsanız saçlarınızı toplayın. Sade bir at kuyruğu yapmanız saçınız yüzünden sizi rahatsız edecek bir görüntü oluşmasını engelleyecektir. Saatlerce spor yapsanız ve yorulsanız bile yorgun görüntünüzü silebilecek bir saç toplama stili ile spor yapmaya başladığınızda nasıl şık görünüyorsanız sporun sonunda da şık görünebileceksiniz.

6- Özel tasarımlara göz atmanız da şık olmanızı sağlayacak bir yol. Giyim mağazalarının ve markalarının ünlü tasarımcılarla yapmış oldukları iş birliğinin sonucunda ortaya çıkan tasarımlar sayesinde şık görünme konusundaki endişelerinizin tamamen ortadan kalkmasını sağlayabilirsiniz. Kimi zaman desenli taytlar kimi zaman da çok özel bir kesime sahip olan atletler sayesinde daha şık bir görüntü yakalayabilirsiniz. Üstelik bu kıyafetleri giymek için içinizde oluşacak istek sayesinde spor yapma konusundaki isteğiniz de artacaktır.

Sabah uyanıp da spora gidip gitmemek konusunda sürekli bir isteksizlik yaşıyorsanız giyiminizde yapacağınız ufak dokunuşlar sayesinde içinizdeki spor aşkını da canlı tutabilirsiniz.

kaynak:http://www.kozmy.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder