26 Haziran 2016 Pazar

Barış Arduç Kimdir?


Barış Arduç 9 Ekim 1987 yılında İstanbul’da doğmuştur. Ekol Drama’da oyunculuk eğitimi alan yakışıklı oyuncu böylelikle televizyon dünyasına adım atmıştır. İlk olarak Ömür Gedik’in Paramparça adlı şarkısının klibinde oynamış ve böylece oyunculuk kariyerine başlamıştır.

Arduç sonrasında Pis Yedili, Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde rol almış fakat en büyük başarısını Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet karakteriyle sağlamıştır. Daha sonra Bugünün Saraylısı dizisinde Selim karakterine hayat vermiştir.

2015 Mart ayında vizyona giren Racon: Ailem İçin adlı dizide Tekin karakterini canlandırmaya başlamış, ancak dizi başarılı olamadığı için yayından kaldırılmıştır. 2014 yılında vizyona giren Deliha’da Cemil karakterini canlandıran Arduç, çekimler sırasında tanıştığı rol arkadaşı Gupse Özay’la aşk yaşamaya başlamıştır. Gupse Özay’la yaşadığı aşk magazin dünyasına damga vurmuştur.

Ayrıca yüzme, dalgıçlık ve futbol sporlarıyla uğraşmış, fotomodellik ve dublaj sanatçılığı yapmıştır. Barış Arduç 187 cm boyunda ve kahverengi gözlüdür.

Arduç şu an Star TV’de yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Ömer karakteriyle başrol oynamaktadır.

kaynak:http://www.jeyline.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder