11 Haziran 2016 Cumartesi

2016 Saç Rengi Trendleri

1.Platin Sarı Saç Rengi

Oldukça dikkat çekici saç renklerinden biri platin sarısının bu yıl altın yılı olacak. Saçlarınızı dikkat çekmeyi seven, cesur kadınların tercihi platin sarısına boyatmadan önce dikkat etmeniz gereken birkaç nokta var. Eğer soğuk tonlu bir cilde sahipseniz bu saçlar size çok yakışacaktır. Canlı ve bakımlı saçlar için saçlarınıza sıklıkla bakım yapmayı unutmamalısınız. Platin sarı saç rengi makyaj yapmazsanız sizi solgun gösterebileceğini bilmelisiniz.



2.Çilek Sarı Saç Rengi

2016’nın trend saç renkleri arasında yer alan kızıl alt tonlu sarı saç rengine çilek sarısı adı veriliyor. Açık ve sarı alt tonlu bir cilde sahipseniz sarının en doğal duran tonlarından biri olan bu renge bir şans vermelisiniz.



3.Gri Saç Rengi

2015 yılına damgasını vuran gri saç rengi 2016 yılının da en trend saç renklerinden biri olacak. İster tüm saçlarınızı gri renge boyayın isterseniz de saçlarınızın arasına gri gölgeler attırın. Doğru renkler ile yapılmış makyajla harika bir görünüm yaratacaksınız.


4.Pastel Saç Renkleri

Sıra geldi 2016’nın en cesur saç trendlerinden birine. 2015 yılında da çok sevilen ve tercih edilen morun, pembenin, mavinin pastel tonları bu yılın da trendleri arasında yer alıyor. Yine pastel renkleri de saçlarını uçlarına ya da aralarına attırarak bu trende ayak uydurmak mümkün. Ten renginize ve tarzınıza uygun renkle siz de içinizdeki renkli kişiliği dışa vurabilirsiniz.


5.Çikolata Kahve Saç Rengi

Kadınlar tarafından en çok tercih edilen saç renkleri arasında yer alan, hemen her cilt rengi ile uyum sağlayan, sıcak ve yumuşak tonu ile hoş ve doğal bir görünüm yaratan çikolata kahve 2016 yılında da çok popüler.


6.Gölgeli Saçlar

Değişiklik arıyor fakat büyük değişimlerden çekiniyorsanız bu trend tam size göre! Saçınızla ve ten renginizle uygun renklerde attıracağınız gölgeler saç renginizi ve şeklinizi belirginleştirir, saçlarınıza ışıltı katar ve daha canlı bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olur.



7.Tarçın Tonları Saçlar

Farklı ve çekici bir görünüm için yılın trend renklerinden tarçın tonlarını düşünebilirsiniz. Beyaz ya da kumral bir ten rengine sahipseniz bu rengi denemeyi düşünebilirsiniz. Kahve, turuncu, kırmızı gibi renklerde makyaj yaparak çok daha canlı bir görünüm oluşturabilirsiniz.


8.Kızıl Kahve Saç Rengi

Kızıl yansımalı bu renk gözlerinizi ve yüz hatlarınızı vurgular; saçlarınıza ve cildinize canlılık katar. Kızıl kahve saç rengi beyaz ve buğday tenli kadınlara çok yakışır.



9.Dibi Gelmiş Saçlar

Adı komik gelebilir fakat 2016’da bu saç trendine sıklıkla rastlayacaksınız. Saçlarını boyatan kadınların en büyük şikayeti akan, dibi gelen saçlardır. Dip boyası yaptırmaktan vazgeçip, kaşlarınızla aynı renklerdeki saç diplerinin çok doğal bir görünüm oluşturabileceğini hiç düşündünüz mü? Dünyaca ünlü kadınlar bu trendi çoktan uygulamaya başladı bile!



kaynak:http://www.yasamtonu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder