27 Haziran 2016 Pazartesi

Modern Mutfak Dolapları Modelleri

Yakın zamanda yeni bir mutfak için mutfağınızda tadilat yaptırmayı düşünüyorsanız uzun yıllar boyunca kullanacağınız yeni mutfağınızın kaliteli malzemelerden oluşmasına dikkat edin. Mutfak dolapları sık sık değiştirilebilen mobilyalar olmadıkları için mutfak dolabı dizaynının fonksiyonel ve ihtiyaçlarınıza cevap verebilen bir tasarıma sahip olması çok önemlidir.

Yeni yaptıracağınız mutfağınız için imal edilecek dolaplarda, ileride modanın değişeceğini de göz önünde bulundurarak, mutfak dolabı kapaklarının kolay değiştirilebilir menteşe ve aksesuarlar kullanılarak monte edilmesini tercih edebilirsiniz. Bu şekilde mutfağınızın ana dolaplarına ( mutfak dolabı kasalarına ) ellemeden yalnızca kapak rengi veya değişik mutfak kapağı modelleri ile mutfağınızı her zaman yeni bir yüze kavuşturabilirsiniz.

Profesyonel ellerde tasarlatacağınız mutfak dolabı tasarımları daha fazla alanı düzgün bir şekilde kullanabilmenize olanak sağlarken zevkinize uygun, şık görünümlü bir mutfağa da sahip olmanıza olanak sağlayacaktır. Aşağıdaki mutfak tasarımlarını inceleyerek modern mutfak dolapları modelleri hakkında fikir sahibi olabilir ve yeni mutfağınız için kafanızda bir mutfak modeli oluşturabilirsiniz.























kaynak:http://www.designcoholic.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder