5 Haziran 2016 Pazar

Burcu Biricik Stili ve Son Dizisi


İlk rol aldığı yapım olmasa da Şeref Meselesi dizisinde sahip olduğu ekran ışığıyla ve oyunculuk yeteneğiyle herkesi etkilemeyi başaran Burcu Biricik, son dönemin en başarılı genç oyuncularından biri. Şu anda kendine iyi bir seyirci kitlesi toplamayı başaran Hayat Şarkısı dizisinin başrolünde yer alan, hem güzelliği hem de dizide giydiği kıyafetleriyle yakaladığı şıklıkla adından epey bir söz ettiren güzel oyuncu gerçek hayatta da iyi bir stile sahip ve bu konuda oldukça olumlu eleştiriler alan bir kadın. Her ne kadar rol aldığı yapımlarda biz onu naif bir genç kadın olarak görsek de gerek günlük hayatında, gerekse özel gecelerde giydiği kıyafetler kendine has bir tarzı olduğunun en büyük göstergesi. İşte Burcu Biricik’in yeni dizisi hakkında bilmeniz gerekenler ve stil detayları.

Plancı, fettan ama bir o kadar da şirin Hülya 

Tüm kötülüğünü ve sinsiliğini ortaya koymasına rağmen seyirci kitlesinin sevgisini kazanmayı başaran Hülya karakterini canlandıran güzel oyuncu, fettan ama şirin yüzlü bir kadına hayat veriyor. Dizinin ilk bölümünde Hülya karakterini; düğün günü kocası tarafından kısa bir not ile terk edilen bir kadın olarak görsek de kendisi, sevdiği adamı elinde tutabilmek için türlü oyunlara başvuruyor. Aslında sinsi planlara sahip ve kötü bir karakter gibi görünse de aşkı için her şeyi yapmaya hazır bir kadın karakteri izliyoruz Hayat Şarkısı’nda.


Zarif, şık ve aynı zamanda rahat bir stile sahip

Özellikle Almanya’da geçen bölümlerde giydiği kıyafetleriyle dikkatleri üzerine çeken Hülya karakteri genel olarak rahat, şık ve Vintage tarzında bir stile sahip. Gerçek hayatında ise, dizideki bazı gösterişli ve renkli kıyafetlerinin aksine daha rahat bir stili tercih eden Burcu Biricik, giydikleriyle de birçok kişinin beğenisini topluyor.


Saçları ve makyajı her zaman doğal

Giyimde rahatlıktan yana olduğu gibi, saç ve makyaj konusunda da doğallığı tercih eden güzel oyuncu genelde hakkını dalgalı saç modellerinden yana kullanıyor. Bunun dışında makyajı ise yok denecek kadar az ve özellikle güzel gözlerini ön plana çıkaracak eyelinerı kullanıyor.

Burcu Biricik son dönemin en başarılı ve güzel oyuncularından. Aynı zamanda özel hayatıyla çok ön planda olmamasından dolayı da birçok kişinin beğenisini topluyor. Umarız bu güzel yüzlü ve yetenekli oyuncuyu ekranlarda daha çok görürüz.

kaynak:http://www.kadincagundem.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder