3 Haziran 2016 Cuma

Halka Küpe Modelleri

Kombin hazırlarken tamamlayıcı aksesuarların önemi yadsınamaz. Son moda trendlerine baktığımızda aksesuarlarda sadeliğin ön plana çıktığını görmekteyiz. Özellikle bugünlerde halka küpe modellerine olan ilgi hayli artmış durumda.

Tarz Halk Küpe Modelleri

Halk küpe modelleri hem spor giyim tarzına uymakta hem de iş kıyafetlerinin tamamlayıcısı olarak kullanılabilmekte. Üstüne bir de gece kıyafetleri ile bile çok şık durmaktalar. 2016 ilkbahar yaz döneminde halka küpe modellerini bolca göreceğiz.


Stil ikonlarından, sokak modasına pek çok yerde karşımıza çıkan halka küpe modellerini önemli moda etkinliklerindeki kombinlerde de görebilmekteyiz. Özellikle iç içe halkalardan oluşan küpe modelleri dikkati çekmekteler. Tüm kombinlerle bütün bayanların rahatlıkla kullanabileceği halka küpe modelleri sıklıkla tercih ettiğiniz aksesuarlarınızdan olacaklar.

Minimalist Küpe Modelleri

En bilinen halka küpe modellerinden olan iri çemberli küpeler artık eskisi kadar tercih edilmiyorlar. Güncel moda trendlerinden olan minimalist yaklaşımla oluşturulmuş halka küpe modelleri estetik bir duruş sağlamakta. Yüz hatlarını tamamlayan ve sert mizaçlı yüzlere yumuşaklık katan minimalist halk küpe modellerini çok beğeneceksiniz.


Pekçok kırmızı halı töreninde ünlülerin de çeşitli halka küpe modellerini tercih ettikleri dikkatli gözlerden kaçmamıştır sanırım. Özellikle altın rengi çift halkalı ve minimalist halka küpeler gözlük modelleri, bileklik ve kolye gibi akseuarların da yardımıyla harika bir görünüme bürünmenizi sağlamaktalar.

Doğru takı seçiminin şık bir kombin oluşturmada en önemli seçeneklerden biri olduğunu inkar edemeyiz. Risk almadan feminen bir çizgiye sahip olmak isteyen bayanlar için de en önemli kurtarıcıdır halka küpe modelleri. Siz de modayı yakalamak ve şık kombinler yapmak istiyorsanız mutlaka halka küpelere takılarınız arasında yer vermelisiniz. 

kaynak:http://kafebayan.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder