5 Haziran 2016 Pazar

Fenomen YouTube Vloggerları

Günümüzde artık teknolojinin büyük katkısı sayesinde çok farklı yollardan para kazanmak mümkün. Bunlar içerisinde e-ticaret, Instagram butikleri, bloggerlık ve makale yazarlığı gibi meslekler şuanda en popüler olanları. Son dönemlerde oldukça yaygınlaşanYouTube vloggerları ise, artık hepsinden bir adım öteye geçmiş durumda. Özellikle fenomen makyaj vloggerları bu akımın önemli öncülerinden. Bunun sebebi de teknolojinin gelişmesine bağlı olarak, artık herşeyin elimizin altında ve bir tık uzağımızda olmasından kaynaklanıyor. Hal böyle olunca da insanlar artık kuaföre veya profesyonel birine gitmeden de yalnızca videolar ile güzellik konusunda birçok detaya hakim olma fırsatı yakalıyorlar.

Makyaj konusunda duayen olmuş YouTube vloggerları deyince ise Türkiye’de akla, binlerce takipçisi ve abonesi olan sayılı kişi geliyor. Eğer siz de makyaj konusunda yeni şeyler öğrenmek istiyor ve yeni makyaj trendleri hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız, o zaman gelin Türkiye’nin önde gelen makyaj vloggerlarını daha yakından tanıyalım.

Güzelliğine düşkün kadınların ilk adresi Sebi Bebi

Güzelliğine düşkün olmayan kadın hemen hemen yoktur. Bunun farkında olan ünlü Sebi Bebi kanalının sahibi Sebile Ölmez de aslında bu fikirden yola çıkarak güzellik konusunda videolar çekmeye karar veren vloggerlardan biri. Üstelik gazetelerde röportaj verip, televizyon prgramlarına konuk olacak kadar da başarılı ve tanınmş bir vlogger. Zaten bunu kanalının abone sayısından ve çektiği videoların profesyonelliğinden de anlamak mümkün.


Sebile Ölmez’in bu kadar çok vloggerın olduğu bir piyasada en çok öne çıkan isimlerden biri olmasının en önemli sebebi ise, farklılığıyla ön plana çıkması. Şöyle ki; sürekli yenilikleri takip etmesi, teknoloji hakkındaki bilgilerini videolarında uygulaması hatta bazen videolarında eşinden yardım alıyor olması onun en çok sevilme sebepleri arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra güzellik konuları hakkında sürekli güncel bilgiler paylaşması ve düzgün tanıtım teknikleriyle de vloggerlar dünyasında kalıcı bir hale gelmeyi başarıyor.

Genç ve fenomen makyaj vloggerı Duygu Özaslan

Henüz 23 yaşında olmasına rağmen en başarılı vloggerlar arasında yer alan Duygu Özaslan, sahibi olduğu ‘’Itsmeduygu’’ kanalında yalnızca makyaj değil, cilt ve saç bakımı konularında da birçok video yayınlıyor. Aynı zamanda modayla da yakından ilgileniyor. Dolayısıyla özellikle yaşıtları olan kızların sıkı takipçiliğini kazanmış durumda.


Duygu Özaslan YouTube kanalı dışında; aynı zamanda güzellik editörü olan yakın bir arkadaşıyla kurduğu bir sitede de videosunu çekemediği konularda yazdığı yazılarıyla okuyucuları bilgilendirmeye devam ediyor.

Hobiyi ciddi bir mesleğe dönüştürmeyi başarabilen Görkem Karman

Türkiye’de YouTube vloggerları deyince akla gelen ilk isimlerden biri olan ve şuanda kanalında binlerce abonesi bulunan Görkem Karman, vloogerlık işine diğerlerinde de olduğu gibi yalnızca bir hobi olarak başlayıp, daha sonra bunu ciddi bir meslek haline dönüştüren isimlerden birisi. Başarılı olmasının sırrını ise, bunu yalnızca bir iş olarak görmeyip videolar çekip insanları bilgilendirirken gerçekten bundan keyif almasına bağlıyor. Aynı zamanda bloggerlığa göre video çekmek, daha çok özgüven gerektirdiği ve göz önünde olmaya sebep olduğu için bu işe girmeden önce bilinçli ve istekli olmak gerektiğini söylüyor.


Makyaj duayeni YouTube vloggerları, güzellik konusunda ihtiyacımız olan tüm bilgiyi bize yerimizden kalkamadan sağlayan kişiler. Dolayısıyla artık onlar için güzellik evreninin hakimleri bile diyebiliriz. Eğer siz de makyaja ilgi duyuyor,i yalnızca izlemekle yetinmiyor ve siz de onlar gibi bu evrenin hakimlerinden olmak istiyorsanız; onları takip ederek kendinizi geliştirebilir ve yeni fikirlerle hobinizi bir işe dönüştürme fırsatı yakalayabilirsiniz.

kaynak:http://www.kadincagundem.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder