6 Haziran 2016 Pazartesi

En İyi Kadın Parfümleri


Parfüm, bir çok kadın için, makyaj, kozmetik kadar önemlidir. Hatta nasıl bir çoğumuzun ayakkabı çanta koleksiyonları varsa bazen bir dolap dolusu parfüm koleksiyonu yapar hale gelebiliyoruz. Özellikle en iyi kadın parfümleri konusunda hepimiz çok hassasız.

Ter kokmamak için değil de bambaşka hisler için kullanıyoruz artık parfümü. Koku bize bazen bir anımızı hatırlatır, bazen de taptaze hisler uyandırıyor bizde. Bazı kadınlar aynı parfümü, mevsimleri yılları yaşı ayırmadan senelerce kullanabiliyor. Bazı kadınlar ise, her mevsime ve döneme ayrı parfüm kullanıyor. Açıkcası biz ruh haline parfüm değiştirenlerdeniz.

En iyi parfüm aslında teninizde en uzun süre kalan ve sizi iyi hissettiren parfümdür. Parfümler her tende farklı kokabilir. Bir arkadaşınızda beğendiğiniz bir koku siz de farklı kokabilir. Bu yüzden aslında en iyi parfümleri derlerken en beğenilen parfümleri baz almaya çalıştık. Sizler için de en iyi kadın parfümleri için güzel bir rehber hazırladık.

Dior, Miss Dior Blooming Bouquet


Yaz aylarında üst notalarında çiçeksi kokular olan parfümleri seviyorsanız Dior’un bu kokusunu da çok beğeneceksiniz.Miss Dior Blooming Bouquet, alt notasında Sicilya Mandalinası Özü ve Gül Özünü hoş bir uyumla birleştiriyor.

Chloé, Love Story


Love Story adı gibi gerçekten gizemli bir aşk hikayesini anımsatan bir kokuya sahip. Son zamanların en romantik kokularından birini yarattı Chloe. Portakal çiçeği, Madagascar Yasemini ve Sandal Ağacı’nın birleşimiyle teninizde çok hoş hikaye bırakıyor.

Gucci Premiere


Başlangıç notalarında, bergamot, portakal çiçeği aromaları ile vintage bir şampanya kokusu gibi tarif ederken bile insanı içine çeken bir koku Premiere. Bir çok Gucci parfümde olduğu gibi kadınsılık bu kokuda da oldukça dikkat çekiyor.

Lancome, Tresor In Love


Hem çiçeksi hem baskın kokusuyla Tresor In Love’ın içeriğinde bergamot, pembe biber, menekşe bulunan parfümde üst notalarda yasemin, şeftali dip notalarda ise misk ve sedir bulunuyor. Oldukça etkileyici bu kokuyu mutlaka deneyin.

Estee Lauder, Modern Muse


“Stilinizi , kendinize güveninizi ve yaratıcı ruhunuzu ortaya çıkarın. Estee Lauder’ın yeni parfümünü deneyimleyin. Rengarenk çiçeklerin ve yemyeşil , şehvetli ormanın çekici kontrastını yakalayın” Modern Muse yaratıcıları bu kokuyu öyle güzel tanımlamışlar ki, fazla söze gerek kalmamış. Son döneme bir çok reklamına denk geldiğimiz, bir çok bloggerın tanıttığı Modern Muse parfüm bizce de denemeye değer.

kaynak:http://www.stilonerileri.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder