5 Haziran 2016 Pazar

Seyrek Kaşlar Nasıl Gürleşir ?


Kaş seyrekliği özellikle kadınların en çok canını sıkan sorunlardan bir tanesidir. Ama güzel haber şu ki çözümsüz değil! Günümüzde artık çoğu soruna karşı hem modern tıbbın hem de alternatif tıbbın çözümleri mevcuttur.

Seyrek kaşların sıklaşması için pek çok yöntem vardır ancak bu yöntemler arasında en etkili olanı sarımsakuygulamasıdır. Sarımsak sürme yöntemi kötü kokuya sebep olduğundan pek tercih edilmez ancak oldukça etkilidir. Eğerkokuyu dert etmeyecekseniz sarımsağı ikiye bölerek iç kısmını kaşlarınıza sürebilirsiniz. Bu yöntem kaşlarınızdaki kılları arttırmaya yarayacaktır.

Sarımsak tedavisini uygulamak istemezseniz seyrek kaşlarınızı sıklaştırmak için besleyici özelliği bulunan tatlı badem yağı ve Hint yağından faydalanabilirsiniz. Bu karışımı pamuk yardımıyla kaşlarınıza sürüp bir saat sonra yıkamalısınız. Haftada 3 gün düzenli olarak uyguladığınızda mutlaka faydasını göreceksiniz.

Kaşları gürleştirmek için diğer bazı öneriler;

Zeytinyağı : Zeytinyağı cilt ve saçlarınız için oldukça besleyici bir besindir. Zeytinyağını kaşlarınıza masaj yaparak yedirmeniz kaşlarınız için oldukça besleyici olur ve kıl köklerinin gelişimine katkı sağlar. Seyrek kaşlarınızın çoğalmasına yardımcı olur. Birkaç damla zeytinyağıyla kaşlarınıza 1 dakika kadar masaj uygulayın. Bunu günde minimum 1 defa yapın. Gece yatmaya gitmeden önce bunu yapmanız daha uygundur. Böylelikle kaşlarınızda siz uyurken daha iyi işlev görür.

Hint yağı : Hint yağı kaşlarınız için bir başka besleyici üründür. Kaşlarınızı gelişimini canlandırır. Seyrek kaşlarınızı çoğaltmak için ve kaşlarınızı gelişimi için uygulayabileceğiniz en etkili yöntemlerden birisidir. Birkaç damla hintyağı ile kaşlarınıza 1 dk. kadar masaj yapın. Bunu geceden uygulayın. Günde en az 1 defa bu uygulamayı yapın. 1 hafta içinde olumlu değişiklikleri görmeye başlayabilirsiniz.

Vazelin : Her gece yatmadan kaşlarınıza azıcık vazelin sürmeniz kaşlarınızın çoğalmasını destekleyecektir. Gece yatmadan uyguladığınız vazelin zamanla kaşlarınızı gözle görülür derecede gürleştirecektir.

Kaş kremi : Kaşlarınız seyrekse kaşlarınızı çoğaltmak için bir otc kaş kremi kullanabilirsiniz. Kaş kremleri kaşların gelişimini canlandırmada faydalıdırlar.

kaynak:http://www.kaddin.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder