2 Haziran 2016 Perşembe

Yüz Şekline Göre At Kuyruğu Modeli

Söz konusu at kuyruğu modeli olduğunda üzerine fazla düşünmeyiz, toplar çıkarız. Oysa ki yüz tipinize göre size en uygun at kuyruğu modelini seçebilirsiniz. İşte birkaç tüyo;

Yuvarlak Yüze Göre At Kuyruğu Modeli


Eğer yuvarlak bir yüzünüz varsa size en uygun olanı tepeden toplanan at kuyruğu modelidir. Çünkü bu yükseklik yüzünüzün yuvarlaklığını biraz olsun kamufle eder. Eğer yüzünüzün orantılı görünmesini istiyorsanız yukarıya odaklanmalısınız. Yüksek bir at kuyruğuna ek olarak saçınızın tepesine yapacağınız krepe işlemi de etkili olacaktır.
Dümdüz, arkaya yapıştırılmış bir at kuyruğu modelinden uzak durun. Bu model yüzünüzün yuvarlak görünümünü vurgular.

Kare Yüze Göre At Kuyruğu Modeli


Kare yüz şeklinde alın ve çene keskin hatlara sahip olduğu için bu hatları yumuşatmak önemlidir. Ön kısımdan birkaç tutam saçı açık bırakmak akıcılık sağlayabilir. Ayrıca dalgalar keskin hatları biraz olsun yumuşatabilir. Bu nedenle size en çok yakışan at kuyruğu modeli yüzünüzü çerçeveleyen ve dalgalı olandır. Saç maşası ile bu görünüme kolayca ulaşabilirsiniz.

Kalp Yüze Göre At Kuyruğu Modeli


Geniş bir alın, dar bir çeneye sahip olanlar kalp yüz şekline sahiptir. Bu görünümü kamufle etmenin yolu yana toplanmış kahküllerden geçiyor. Yan kahküller alnınızın geniş görünümünü saklar, dikkatleri yanaklarınıza çeker. At kuyruğu modeli seçiminde bunu göz önünde bulundurmalı, kahküllerinizi yan tarafa toplamalısınız. Ayrıca yine dikkatleri alnınızdan uzaklaştırmak için at kuyruğunuz orta yükseklikte olmalıdır.

Oval Yüze Göre At Kuyruğu Modeli

Oval bir yüze sahipseniz şanslısınız demektir. Size tavsiye vermeye gerek bile yok. Dağınık, dümdüz, yüksek veya alçak, her türlü at kuyruğu modeli size yakışır.

kaynak:http://pemberuj.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder