2 Haziran 2016 Perşembe

Düz Saçlara Yakışacak Saç Modelleri

Bildiğiniz gibi düz saçlıların kıvırcık, kıvırcık saçlıların ise düz saç istemesi diye bir ironi var. Evet olduğumuzdan farklı görünmek istememiz gayet doğal. Fakat bu sahip olduğunuz saç modelini sevmenize engel değil.

Süper Düz Saç Modeli


İpek gibi dümdüz, süper parlak bir saç modeli ünlüler tarafından en çok kullanılan modellerden biridir. Saçınız zaten düz olduğu için şanslısınız. Size sadece üzerinden hafifçe düzleştirici ile geçmek ve parlaklık veren serum uygulamak kalıyor. 

Uzun Kahküllü Saç Modeli


Düz bir saça hareket kazandırmak için kaşlarınızın üzerini kapatan, kalın ve düz kahküller deneyin. Taylor Swift ve Kim Kardashian gibi. Kahküllerinizin iyi görünmesini sağlamak için taramanız ve küçük bir miktar hacim veren köpük uygulamanız yeterlidir.

Boho Saç Modeli


Düz saç, boho saç modelleri için biçilmiş kaftan gibidir. Deniz tuzu spreyi ile hafif dalgalandırılmış ve birkaç saç örgüsü ile süslenmiş bir modeli göz ardı edemezsiniz. Özellikle yaz ayları için tercih edebileceğiniz şık bir model.

Kabarık At Kuyruğu


Eğer düz ve uzun saçınız varsa kabarık bir at kuyruğu size çok yakışacaktır. Yapmanız gereken saçınızı tepeden biraz kabartmak ve at kuyruğu şeklinde toplamak. Dilerseniz volümü vurgulamak için taç yada saç bandı kullanabilirsiniz.

Katlı Saç Modeli


Aynı zamanda hem düz, hem de hareketli bir model istiyorsanız saçınıza kat attırın. Yapmanız gereken bu katları belirginleştirmek için şekillendirici aletlerden yardım almak.

kaynak:http://pemberuj.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder