3 Haziran 2016 Cuma

Şapkayla Kullanabileceğiniz Saç Modeli Önerileri


Bere yada Uzun Bere

Kahkülleri yana toplanmış bir model, kullandığınız şapka ister bere, isterse uzun bere (beanie) olsun her ikisine de yakışacak bir saç modelidir. Eğer uzun kahkülleriniz varsa yapmanız gereken onları tek bir tarafa doğru taramak. Saç kremi kullanarak kahkülleri sabitleyebilirsiniz. Saçınızın geri kalan kısmını at kuyruğu yapın ve kıvırarak berenin altına saklayın. Böylece sadece kahkülleriniz görünecek.


Floppy Şapka

Floppy şapkalar en çok uzun saça yakışır. Eğer saçınız uzunsa dağınık dalgalı bir saç modeli yaparak şık bir görünüm elde edebilirsiniz.


Kasket

Kasket saçınızın sadece üst kısmını örteceği için dalgalı kısa bir saç modeli böyle bir şapkayla çok uyumludur. Saçınız ister kısa olsun, ister uzun. Uzun saçınız varsa sahte bir kısa saç görünümü verebilirsiniz. Eğer kısa bir saça sahipseniz onu maşa kullanarak dalgalandırın. Uzun saça kısa bir görünüm vermek içinse saçınızın fazla kısımlarını kıvırın ve tel tokalarla ensenize tutturun.


Fedora Şapka

Tek omuz üzerine toplanmış açık ve dalgalı bir saç modeli, fedora şapka ile harika görünür. Bu saç modeli için yapmanız gerekenler şöyle; saç maşası ile saçınızı dalgalandırın, daha sonra saçınızı derin bir şekilde yana ayırın. Saçınızın tamamını tek omzunuzun üzerine toplayın. Dalgaları yumuşatmak için saç fırçası ile tarayın. Son olarak saçınızı tek tarafa sabitlemek için ensenize tel tokalar takın.

kaynak:http://pemberuj.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder