2 Haziran 2016 Perşembe

Kıvırcık Saçlara Yakışacak Saç Modelleri

Küt Saç Modeli


Çene hizasında, küt bir saç modeli size yakışabilir. Saçınızı kabarmayı önleyen bir saç serumu ile kontrol altına alabilirsiniz. İsterseniz bu saç modeline uzun kahküller de ekleyebilirsiniz.

Yan At Kuyruğu


Kulağınızın hemen altında toplanmış, yan bir at kuyruğu sizin için romantik bir saç modeli olabilir. Saçınızı hafifçe at kuyruğu toplayın ve saçınızın omuzlarınıza dökülmesine izin verin.

Yüksek At Kuyruğu


Tepeden toplanmış, yüksek bir at kuyruğu modeli de size çok yakışacaktır. Saçınıza kabarmayı önleyen serum uyguladığınızdan emin ve buklelerinizin keyfini çıkarın.

Dağınık Topuz


Dağınık topuz sadece evde temizlik yaparken, yada ders çalışırken öylesine yapılmış bir topuz değildir. Kıvırcık saçlara çok yakışan bir modeldir. Saçınızı önce gelişigüzel at kuyruğu yapın. Daha sonra tel tokaların yardımı ile yine gelişigüzel bir topuz yapın.

Hacimli Saç


Kıvırcık saçların doğal olarak sahip olduğu bir şey var; hacim. Bunu kullanın! Evet saçınızın kabarmasını sevmiyor olabilirsiniz ama uygulayacağınız önleyici bir serum ile onu kontrol altında tutabilirsiniz.

kaynak:http://pemberuj.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder