4 Haziran 2016 Cumartesi

En iyi Beş Gözaltı Kapatıcısı


Günlük makyajımızda veya gece makyajımızda da çok önemli yere sahip olan gözaltı kapatıcılarını sizler için inceledik. Yorgunluk, stres ve uykusuzluk sebepleri ile çoğu zaman karşılaştığımız şişkinlik, çökme ve morlukları kamufle etmemizi sağlayan gözaltı kapatıcılarının yapıları farklı olsa da önemli olan beklentimizi karşılayabilmesi. Gözaltı kusurlarımızı kapamaya yarayan kapatıcılar ile, daha canlı bir ten elde etmemizi sağlarken, morluklardan kaynaklanan yorgunluğu kolaylıkla silip atabiliriz.

Gelelim sizler için deneyimleyip beğendiğimiz beş kapatıcıya;


1-Mac Prolongwear Kapatıcı: Orta kapatıcılığa sahip mac prolongwear kapatıcıların içinde en çok sevdiğimiz. Yapısı, ciltle bütünleşmesi ve örtücülüğü ile çok seveceğiniz bu ürünü denemenizi öneriyoruz. Gözaltlarınız normalde kuru ise bu ürünü kullanmadan önce gözaltınızı nemlendirmenizi tavsiye ediyoruz. En iyi sonucu ıslak makyaj süngeri ile alacağınıza emin olabilirsiniz.

2-Loreal True Match Kapatıcı: İncecik yapısı ve örtücülüğü ile memnun kalacağınız kapatıcılardan bir de true match performansı çok iyi ve fiyatı çok uygun. Tam kapatıcı ve mat bitişli bir ürün olduğundan nemlendirici ile kullanmanızı öneriyoruz.

3-Nars Radiant Creamy Concelar: Aydınlık bir görüntü tercih edenlerin vazgeçilmezi olacak bu ürün ortadan yükseğe doğru olan kapatıcılık sağlıyor. Islak bir makyaj süngeri veya parmaklarınızla uygulayarak doğal bir görünüm elde edebilirsiniz.

4-Benefit Erase Paste Kapatıcı: Parmaklarınızla uygulayacağınız ürünlerden biri de benefitin bu kremsi kapatıcısı.Pembemsi renk tonu ile morlukları nötrlemeyi hedefleyen bu kapatıcının üzerine aydınlatıcı uygulayarak görünümünü mükemmelleştireblirsiniz.

5-Young Blood Compact Kapatıcı: Kremsi yapısıyla hem gözazltı kusurlarınızı hem de cildiniz de ki kusurlar minimuma indirecek bu ürüne şans verin. Işığı yansıtan yapısı sayesinde gün boyu aydınlık ve dinamik bir görünüme sahip olacaksınız Bu markaya ait ürünler yalnızca eczanelerde satılıp, hassas ciltlere özel olarak üretilmiştir.

kaynak:http://www.oxxo.com.tr/blog

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder