20 Ağustos 2016 Cumartesi

Yorgun Günler İçin Makyaj Tüyoları



Yorgunluktan moraran gözler, göz altı şişkinliği her kadının karşılaştığı problemler arasındadır. Bazı günler cildiniz öyle soluk ve cansız görünür ki aynada kendinizi tanıyamazsınız. Tüm bu sorunları ufak makyaj hileleriyle bir anda yok edebileceğinizi söylesem, harika olmaz mıydı? Öyleyse sıkı durun, yorgunluğun olumsuz etkilerini gizleyecek makyaj tüyolarını sizler için bir araya getirdik. Makyaj artisti Bobbi Brown’un yorgun günler için önerdiği makyaj uygulamalarıyla cildiniz her daim canlı ve sağlıklı görünebilecek.

Cildinizin solgun, cansız ya da yaşlı göründüğünü fark ettiğinizde hemen nemlendirici sürün. Ayrıca böyle anlarda bol bol su içerek cildinize canlılık kazandırabilirsiniz. Bakımlı ve sağlıklı cilt parlaklığıyla dikkat çeker.

Yorgun olduğunuz zamanlarda ard arda fazla makyaj yapmamaya özen gösterin. Cildinizi aydınlatma amaçlı hafif bir fondöten ve göz altı kapatıcısı kullanarak hoş bir görünüm yakalayabilirsiniz. Dilerseniz rimelle sade ama çarpıcı bir dokunuş katabilirsiniz.

Solgun cildinizi toparlamak için ince bir bronzer kullanın. Ardından elmacık kemiklerinizi pembe bir allıkla renklendirin.

Gözlerinizin şişliğini yok etmek için rimel uygulamadan önce kirpiklerinizi kıvırın. Kıvrık kirpiklerinize açık renkli bir far uygulayarak etkileyici bir görünüme sahip olabilirsiniz.
Dudaklarınıza canlılık katmak için şeftali tonlarında bir ruj tercih edin.

Yorgun olduğunuz gün dışarı çıkmanız gerekirse, koyu renkli güneş gözlüğünüzü yanınıza almayı unutmayın.

kaynak:http://www.kozmy.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder