17 Ağustos 2016 Çarşamba

Türk Kahvesinden Gelen Güzellik


Zevkle içtiğimiz Türk kahvesinin dibinde kalan telvesinin meğerse güzelliğe ne çok faydası varmış. Siyah nokta temizliğinden göbek eritmeye, selülitten ayak bakımına kadar pek çok mucizevi etkisi olan Türk kahvesi telvesini yıkamadan önce bir kez daha düşünmelisiniz bence.

Siyah noktalardan kurtulun

Siyah nokta, güzelliğinize gölge düşüren cilt problemlerinden biri. Özellikle bir türlü geçmek bilmeyen, cilde yerleşmiş olanlar kabus gibi. Gerek ilaçlar, gerek tonikler veya peeling ürünleri olsun, siyah noktaları temizlemek için pek çok yöntem var. Eğer çoğunu deneyip başarılı bir sonuç elde edemediyseniz Türk kahvesi telvesine bir şans verin. Kahvenin telvesini problemli bölgeye sürüp masaj yaparak yedirin. Ardından on dakika bekleyip ılık suyla durulayın. Güzel bir peeling işlevi göreceğinden emin olabilirsiniz.

Selülitlere elveda deyin

Tüm kadınların korkulu rüyası olan selülitle başınız dertte mi? Selülitlerinizden kurtulmak için bir de Türk kahvesi telvesini deneyin. Birkaç fincan Türk kahvesi telvesini biriktirip duştan önce selülitli bölgelere uygulayın. Kese veya sert bir fırçayla cildiniz kızarıncaya kadar ovun. Ardından ılık suyla durulayın. Düzenli yaptığınız takdirde etkisini göreceksiniz.

Topuklarınız yumuşacık olsun

Topuk ve dirseklerinizde oluşan çatlaklara etkili bir çözüm arıyorsanız, Türk kahvesi telvesi tam size göre. Sıcak suda 15 dakika kadar beklettiğiniz ayaklarınıza Türk kahvesi telvesiyle masaj yaparak iyice ovun. Ardından ılık suyla yıkayın.

Karnınızı inceltin

Kadınların güzelliğini tehdit eden unsurlardan biri de kilolu olmak. Özellikle karın bölgesinde fazlalığınız varsa, eritebilmek için bin tane yol denersiniz. Bunun kolay bir yolu var; göbek bölgenizdeki fazlalıklardan kurtulmak için Türk kahvesi telvesini kullanın. Göbeğinize sürmeye yetecek kadar Türk kahvesi telvesini biriktirip biraz zeytinyağı ilave ederek karıştırın. Bu karışımı göbeğinize iyice yedirerek sürün ve streç filmle sıkıca sarın. İki saat beklettikten sonra ılık suyla durulayın.

kaynak:http://www.kozmy.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder