8 Ağustos 2016 Pazartesi

Gardırop Temizliğinin Püfnoktaları!


Bazı insanlar vardır tamamen eşya atma üzerine kurulu bir hayat yaşarlar. Ben hiç öyle olmadım. Her şeyi biriktirip, saklarım. Çok şükür ailem de öyle ki “A ah üstündeki çok güzelmiş,” dediklerinde “Annemin,” diyebiliyorum. Ancak çağımızda hantallık çok kötü bir şey ve yeni moda da gardırop detoksu. Ben asla bir şeyimi atamam ama en azından size 7 altın kuralla bunu nasıl yapabileceğinizi söyleyebilirim.

Denim: Mayın tarlası

Evet mom jeans olmasaydı moda dünyası çok eksik olurdu. Gardırobunuzu açtığınızda birçok denim parçayla karşılaşabilirsiniz. Ve şanslısınız ki neredeyse hepsi denim on denim trendi sayesinde gündemde. Aslında bu detoksunuza engel değil. Denim konusunda yapabileceğiniz en kolay mantık size bedeni uymayan şeyleri elden çıkarmak.

Sweatshirt fabrikası

Kolay ama şık bir görünüm için sweatshirt’ler gerçek birer kurtarıcı. Ama onları alırken de beynimizin hata verdiği anlar oluyor. Mesela narçiçeği fosforlu, örgü gibi görünen geniş yakalı sweatshirt’ümü artık nerede giyeceğimi bilmiyorum. Biraz sistemi örnek alın ve ayrık otlarını temizleyin. Size en uygun sweatshirt’tün her renginden fazla fazla almak da kesinlikle hata değil, doğru cevap.

Basic bitches tişörtler

Her sezon markalar bir ya da iki tane göz alıcı, aşırı ilgi manyağı tişört yapar. Onu ilk gördüğünüzde sahip olmak istersiniz. Aldığınızda ise sadece bir iki kere giyersiniz. Sezonun fazla düşünülmüş bütün tişörtlerinden arının. Önümüzdeki sezon layering aşkına ucu bir yerden görünür de güzel olur sanmayın sakın.

Spora devam

İşte en kilit başlıklardan birisi… Herhalde hayatımızın her alanine işleyen sağlıklı yaşam trendinden kurtulacağımızı sanmadınız. Gardırobunuzdaki bütün athleisure parçaları orada tutun. Bir yere gitmesine izin vermeyin. Sinsi en yakın arkadaşınızı “Bunu biraz ben giyeyim,” deyip bir daha yüzünü size göstermeyebilir. Böyle oyunlara gelmeyin. Yeniden sağlıksız yaşamak cool olana kadar gözünüz açık olsun.

Her zaman dans

Dans ederken nasıl göründüğünüzden çok rahat edip etmediğiniz önemli. Zaten rahat hareket ediyorsanız iyi görünüyorsunuzdur. Nasıl dans ettiğinin farkında insanlardan olmayın. Bırakın kendinizi. Bu konudaki tek farklılığınız gardırop temizliğinde olsun. Temel bir eleme için her zaman dans edebileceğiniz parçaları seçin.

XXL dünya

Biraz ölçülere girersek tiny toon skinny parçalardan kurtulmanız gerek. Özellikle bu süreç benim için çok acıklı. Ama gittikçe oversize olan parçalar bize gerçekten gelecekten bildiriyor. Kıymetini bilin!

Roket takımı

Peki ya ceketler? Bomber, denim, trench ve motorcu ceketleriniz kalabilir. Kendileri zamansız parçalar titrini çoktan hak ettiler. Kış geldiğinde ise klasik kabanlarla düz parkalar size soğuktan koruyabilir.

kaynak:http://www.hepsikadin.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder